Начало Препоръчани Вход свободен първите 3 дни на WTT Feeder PANAGYURISHTE Presented by Asarel...

Вход свободен първите 3 дни на WTT Feeder PANAGYURISHTE Presented by Asarel 2022

СПОДЕЛИ

Целодневните билети за мачовете от основната схема на турнира са с цена 10 лв. за възрастни и 5 лв. за деца

Броени дни ни делят от началото на WTT Feeder PANAGYURISHTE Presented by Asarel 2022! За шести път световният тенис на маса акостира в Арена Асарел!
Билети за събитието от вторник до неделя ще може да закупите на място, като входът за първите три дни – от вторник до четвъртък, е свободен, а целодневните билети за мачовете от основната схема на WTT Feeder PANAGYURISHTE Presented by Asarel 2022 са с цена 10 лв. за възрастни и 5 лв. за деца.
В състезанието ще вземат участие и националите на България при мъжете и жените. Многократните държавни шампиони Теодор Александров, Денислав Коджабашев и Петьо Кръстев повеждат колоната при мъжете, като освен тях зрителите в „Арена Асарел” ще имат възможността да гледат двукратния медалист от Европейското първенство за юноши и девойки в Белград Йоан Величков, както и опитния Владимир Петков. При дамите също имаме медалистка от Еврошампионата в сръбската столица – 15-годишната Сиделя Мутлу. Освен на нея, ще стискаме палци за добро представяне и на първата ни ракета Полина Трифонова, на другата ни състезателка с ранкинг Мария Йовкова, както и на Цветелина Георгиева и Калина Христова.