Начало Препоръчани Висшата лига по тенис на маса стартира в „Арена Асарел“

Висшата лига по тенис на маса стартира в „Арена Асарел“

СПОДЕЛИ

Георги Ефтимов се завръща в отбора на СКТМ „Асарел-Медет“

Елитът на тениса на маса в България се събира тази събота в зала „Арена Асарел“. На 3 и 4 декември Панагюрище ще бъде домакин на първия кръг от държавното отборно първенство Efbet Висша лига за мъже и жени. Погледите отново са насочени към отборите на СКТМ „Асарел-Медет“, които и тази година са сред фаворитите за призовите места.

След 6 години в пловдивския „Стоянстрой“ един от най-големите таланти в родния тенис на маса Георги Ефтимов се завръща в Панагюрище и през този сезон ще се състезава за СКТМ „Асарел-Медет“. В отбора заедно с него са още Даниел Иванов, Павел Костадинов, Димитър Стоименов и Асен Попниколов. Първият им мач е в събота, от 14 часа, срещу „Боровец 1 – Горна Оряховица“.

Дамите, които тази година са в състав Нелиа Тушлекова, Алики Киофи, Есин Саид и Кристина Драганова, излизат по същото време срещу тима на „Две могили“. В 16:30 ч. мъжете срещат „Дунав Русе“, а жените се изправят срещу „Стоянстрой Пловдив“.

На следващия ден – 4 декември, отборите на СКТМ „Асарел-Медет“ ще изиграят още по два мача – от 9:30 и от 11:30 часа. Входът в голямата зала на „Арена Асарел“ ще бъде свободен и през двата дни на държавното отборно първенство по тенис на маса. Да подкрепим отборите на СКТМ „Асарел-Медет“!