Начало Общество Вижте програмата на кино „Модерен театър“

Вижте програмата на кино „Модерен театър“

164
0
СПОДЕЛИ

ПРОЖЕКЦИИ КИНО „МОДЕРЕН ТЕАТЪР“

 

ПЛОУИ: САМ НЕ ЩЕ ЛЕТИШ!3D Премиера

 

Жанр: Анимация, Екшън, Комедия

Държава: Исландия, Белгия

Дата:23.09.2018 г. (неделя)

Час: 17:00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

От създателите на „Тор: Легендата за Валхала“ идва новата трогателна и изпълнена с приключения история на Плоуи. Малкият дъждосвирец, който ще трябва да преживее множество приключения, да се справи с ударите на съдбата, да оцелее от ноктите на зловещата Сянка и в крайна сметка да се превърне в онзи, който ще промени съдбата на цялото си ято. По пътя си ще намери нови и неочаквани приятели, ще научи горчивината на предателството, но и силата на любовта.Това е един филм за силата на духа, за приятелството и за важността на това никога да не се предаваш!

 

АЛФА– 3D Премиера

 

Жанр:  Драма, Екшън, Трилър

Държава: САЩ

В ролите: Йоханес Хаукур Йоханесон, Натася Малте, Леонор Варела, Коди Смит-Макфи

Дата:19.09.2018 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Действието в епичното приключение „Алфа“ се развива преди 20 000 години по време на последния ледников период. Младеж, който по време на първия си лов с елитния отряд на племето си е тежко ранен и смятан за мъртъв, е изоставен от племето си. В опита си да намери обратния път към дома, младият мъж се сприятелява с ранен вълк, който става негов съюзник в борбата за оцеляване в безмилостната пустош.

 

ХИЩНИКЪТ3D Премиера

 

Жанр:  Ужаси, Фантастика, Приключенски

Държава: САЩ

В ролите: Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейк Бюси, Ивон Страховски, Майк Допуд, Джон Дейвис, Кийган-Майкъл Кей, Джейкъб Трембли, Кайл Стротс, Оливия Мън, Томас Джейн, Бойд Холбрук, Едуард Джеймс Олмос, Алфи Алън, Аугусто Агилера, Бриан А. Принс, Наял Матер, Ксавие Лакроа, Гобриел ЛаБел, Никълас Дукич

Дата:23.09.2018 г. (неделя)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

От отдалечените кътчета на космоса до горите на южна Джорджия, ловът отново започва в експлозивното ново начало на поредицата Хищникът, дело на Шейн Блек. Сега най-жестоките ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-смъртоносни от всякога. А само разнороден екип от бивши войници и професор по еволюционна биология могат да предотвратят края на човечеството.

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/