Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“за седмицата

Вижте програмата на кино „Модерен театър“за седмицата

СПОДЕЛИ

ЗАЙЧЕТО ПИТЪР– 2D Премиера

Жанр: Анимация, Детски
Държава: САЩ, Австралия, Великобритания / 2018 /
Дата:15.04.2018 г. (неделя)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
В ЗАЙЧЕТО ПИТЪР™, пакостливият и авантюристичен герой, завладял сърцата на поколения читатели, получава своята главна роля в собствена комедия. Във филма вечната вражда между Питър и мистър Томас Макгрегър (Донъл Глийсън) излиза извън пределите на зеленчуковите лехи и се разпростира до Езерния район и Лондон. Залогът е не само кой ще владее апетитната градина на Макгрегър, но и сърцето на обичащата животните съседка (Роуз Бърн).Родната звезда Орлин Павлов великолепно пресъздава на български език необуздания дух и игрив чар на зайчето Питър. Зрителите ще чуят и гласовете на Августина-Калина Пламен Петкова (Бея), Борис Кашев (Томас), Константин Икономов (Бебо Бенджамин), Дайяна Димитрова (Флопси/), Велислава Маринкова(Мопси), Мария Пенчева (Пухинка)

ИГРАЧ ПЪРВИ, ПРИГОТВИ СЕ- 3D Премиера
Жанр: Фантастика, Екшън, Трилър
Държава: САЩ / 2018 /
Режисьор: Стивън Спилбърг
В ролите: Марк Райлънс, Бен Менделсон, Тай Шеридан, Оливия Кук, Саймън Пег, Т. Дж. Милър
Дата:11.04.2018 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
ИГРАЧ ПЪРВИ, ПРИГОТВИ СЕ е екшън приключение по научно-фантастичния бестселър на Ърнест Клайн, който се превърна в световен феномен. През 2045 г. истинският свят е пустинно и сурово място. Единственият начин за тийнейджъра Уейд Уотс (Тай Шеридън) да се почувства истински жив, е като бяга в ОАЗИС, завладяваща виртуална вселена, където голяма част от човечеството прекарва дните си. В ОАЗИС можеш да отидеш където си поискаш, направиш каквото си поискаш, да бъдеш, който си поискаш – единствените граници са тези на фантазията ти. Това удивително място е дело на блестящия и ексцентричен Джеймс Холидей (Марк Райлънс), който след смъртта си завещава огромното си състояние и пълния контрол над ОАЗИС на победителя в състезание от три етапа, проектирано специално, за да намери достоен наследник. Когато Уейд побеждава в първото ниво на Великденския лов на съкровища, той и приятелите му – известни като „Големите пет“, се втурват в една фантастична вселена на открития и опасности, за да спасят както ОАЗИС, така и своя истински свят.

RAMPAGE: УНИЩОЖИТЕЛИТЕ- 3D Премиера
Жанр: Екшън, Приключенски, Фантастика
Държава: САЩ / 2018 /
В ролите: Джефри Дийн Морган, Джейк Лейси, Малин Акерман, Дуейн Джонсън, Наоми Харис
Дата:15.04.2018 г. (неделя)
Час: 19:30 часа
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Дейвис Окойе (Дуейн Джонсън) е приматолог, чийто най-добър приятел е Джордж – изключително интелигентна горила, за която той се е грижил от раждането ѝ.
Генетичен експеримент, който се проваля, превръща обикновеното животно в разярен звяр с огромни размери. Оказва се обаче, че не е единственият, а съществуват и още подобни мутирали животни, които разрушават всичко и всеки на пътя си.
Окойе е единственият, който може да намери антидот, да предотврати световна катастрофа и да спаси приятеля си.