Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

МАЛКАТА СТЪПКА– 3D Премиера

 

Жанр: Анимация, Комедия, Семеен

Държава: САЩ

Дата:13.10.2018 г. (събота)

Час: 17:00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Анимационно приключение за всички възрасти, със звезден актьорски състав и оригинална музика, „Малката стъпка“ преобръща легендите с краката нагоре, след като весел млад йети открива нещо, което е смятал, че не съществува – един човек.Новината за тази „малка стъпка“ предизвиква шум до небесата в обикновеното йети общество, озадачено от това какво друго може да има в света извън тяхното снежно селце, в тази нова история за приятелството, смелостта и удоволствието да си откривател.

„Малката стъпка“ е озвучен с гласовете на Орлин Павлов в ролята на йетито Миго и Камен Асенов в ролята на малката стъпка Пърси. С гласовете си участват още Антоанета Добрева-Векилова – Нети, Филип Аврамов, Кръстина Кокорска – Криста, Христо Димитров и Петър Бонев.

 

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА2D Премиера

Жанр:  Драма, Романтичен, Мюзикъл

Държава: САЩ

В ролите: Дейв Чапел, Грег Грънберг, Лейди Гага, Брадли Купър, Сам Елиът

Дата:13.10.2018 г. (събота)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

В „Роди се звезда“ Брадли Купър и Лейди Гага обединяват своите безспорни таланти, за да представят реалистичната и страстна история на Джак и Али, две артистични души, които се събират на сцената и в живота. Това е едно нелесно пътуване, проследяващо красивите и сърцераздирателни моменти в една връзка, която се опитва да оцелее.

С тази нова версия на класическата любовна история четирикратно номинираният за „Оскар“ Купър („Американски снайперист“, „Американска схема“, „Наръчник на оптимиста“) отбелязва своя режисьорски дебют, а негова партньорка е отличената с безкрайно много награди, както и с номинация за „Оскар“ музикална суперзвезда Гага, за която това е първа главна роля в голяма продукция.

Купър е в ролята на опитния музикант Джаксън Мейн, който открива и се влюбва в опитващата се да направи своя пробив певица Али. Тя се е отказала от мечтата си да се превърне в популярен изпълнител, докато не среща Джак, който моментално усеща нейния неподправен талант.

 

 

 

ВЕНЪМ3D Премиера

 

Жанр:  Екшън, Фантастика, Ужаси

Държава: САЩ

В ролите: Джени Слейт, Уди Харелсън, Рийд Скот, Сам Медина, Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Том Харди, Мишел Лий

Дата:10.10.2018 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Филмът ще бъде кървав екшън-хорър и ще черпи от произведенията на класици като Джон Карпентър и Дейвид Кроненбърг. На този етап създателите са твърдо решени да не се съобразяват с високо рестриктивния рейтинг, който филмът ще получи и няма да пестят мрачните и кървави краски на екрана.