Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

МАЛКИЯТ ВАМПИР– 3D Премиера
Жанр: Анимация, Детски
Държава: Германия / 2017 /
Дата:24.03.2018 г. (събота)
Час: 16:30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Историята на Рудолф, 13-годишен вампир, чийто клан е преследван от знаменит ловец на вампири. Рудолф се запознава с обикновеното момче Тони, който е на неговата възраст и е запленен от стари замъци, гробници и, разбира се, от вампирите.Тони помага на Рудолф срещу неговите противници в една битка, изпълнена с екшън и хумор, двамата заедно спасяват семейството му и стават приятели.

TOMB RAIDER: ПЪРВА МИСИЯ – 3D Премиера
Жанр: Екшън, Фентъзи, Приключенски
Държава: САЩ, Великобритания / 2018 /
В ролите: Алисия Викандер, Уолтън Гогинс, Доминик Уест, Хана Джон-Кеймън, Даниел Ву
Дата:21.03.2018 г. (сряда)
Час: 18:45 часа
Дата:23.03.2018 г. (петък)
Час: 17:15 часа
Дата:27.03.2018 г. (вторник)
Час: 18:45 часа
Дата:28.03.2018 г. (сряда)
Час: 17:15 часа
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Лара Крофт е независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в тийнейджърските си години. Сега, вече млада жена на 21-годишна възраст, без истинска цел и посока в живота си, Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едва успява да плати наема си и рядко посещава лекциите, необходими ѝ да завърши образованието си. Твърдо решена да открие своя собствен път, тя отказва да застане начело на международната бизнес империя на баща си също толкова непоколебимо, колкото отхвърля идеята, че него наистина вече го няма. Неспособна да приеме фактите и да продължи напред с живота си седем години след изчезването му, дори Лара не може да разбере какво точно я тласка към това веднъж завинаги да разгадае пъзела около тайнствената му смърт.
Тръгвайки против волята и последното му желание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на баща си: легендарна гробница на митичен остров насред смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край бреговете на Япония. Но мисията ѝ няма да е лесна – дори достигането до острова ще е изключително коварно. Залозите не биха могли да са по-високи за Лара. Бореща се с предизвикателствата, въоръжена единствено с острия си ум, сляпа вяра и упорит дух, тя трябва да премине границата на собствените си възможности. Ако оцелее в опасното приключение, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ спечели името Tomb Raider.

ОГНЕНИЯТ ПРЪСТЕН: РЕВОЛЮЦИЯ – 3D Премиера
Жанр: Екшън, Фантастика
Държава: САЩ / 2018 /
В ролите: Адрия Архона, Берн Горман, Джон Бойега, Скот Истууд, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Дзин Тиан, Кайлий Спейни, Бърн Горман
Дата:23.03.2018 г. (петък)
Час: 19:30 часа
Дата:24.03.2018 г. (събота)
Час: 19:00 часа
Дата:28.03.2018 г. (сряда)
Час: 19:30 часа
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Конфликтът между извънземните чудовища Кайджу и управляваните от хора супер роботи Йегъри, които трябва да преустановят изтреблението на човешката раса, e обхванал цялата Земя в Огненият пръстен: Революция.
Джон Бойега (Междузвездни войни: Силата се пробужда, Meждузвездни войни: Последните джедаи) е бунтовникът Джейк Пентакост – някога обещаващ пилот на Йегер, чийто легендарен баща е жертвал живота си, за да осигури победа на човечеството срещу зловещите Кайджу. Джейк е прекъснал обучението си преди години и се е отзовал в криминално общество. Но когато още по-голяма заплаха надвисва над градовете ни и грози да постави света на колене, Джейк получава нов шанс да съживи паметта на баща си и да се свърже отново със сестра си Мако Мори (Ринко Кикучи) – водач на ново поколение пилоти, израснали във време на война. Докато търсят отмъщение за всички убити, те се надяват да успеят да възпламенят световна революция срещу злите сили на изтреблението.
Към Джейк се присъединяват талантливият пилот Ламбърт (Скот Истууд, Бързи и яростни 8) и 15-годишният Йегер-хакер Амара (Кайлий Спейни), които бързо се превръщат в негово семейство. Скоро те стават и най-мощното оръжие на защитата, което някога се е разхождало по земята. А приключението им със сигурност ще бъде зрелищно.