Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

ЗАЙЧЕТО ПИТЪР– 2D Премиера

Жанр: Анимация, Детски
Държава: САЩ, Австралия, Великобритания / 2018 /
Дата:07.04.2018 г. (събота)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
В ЗАЙЧЕТО ПИТЪР™, пакостливият и авантюристичен герой, завладял сърцата на поколения читатели, получава своята главна роля в собствена комедия. Във филма вечната вражда между Питър и мистър Томас Макгрегър (Донъл Глийсън) излиза извън пределите на зеленчуковите лехи и се разпростира до Езерния район и Лондон. Залогът е не само кой ще владее апетитната градина на Макгрегър, но и сърцето на обичащата животните съседка (Роуз Бърн).Родната звезда Орлин Павлов великолепно пресъздава на български език необуздания дух и игрив чар на зайчето Питър. Зрителите ще чуят и гласовете на Августина-Калина Пламен Петкова (Бея), Борис Кашев (Томас), Константин Икономов (Бебо Бенджамин), Дайяна Димитрова (Флопси/), Велислава Маринкова(Мопси), Мария Пенчева (Пухинка)

ОГНЕНИЯТ ПРЪСТЕН: РЕВОЛЮЦИЯ – 3D Премиера
Жанр: Екшън, Фантастика
Държава: САЩ / 2018 /
В ролите: Адрия Архона, Берн Горман, Джон Бойега, Скот Истууд, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Дзин Тиан, Кайлий Спейни, Бърн Горман
Дата:04.04.2018 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Конфликтът между извънземните чудовища Кайджу и управляваните от хора супер роботи Йегъри, които трябва да преустановят изтреблението на човешката раса, e обхванал цялата Земя в Огненият пръстен: Революция.
Джон Бойега (Междузвездни войни: Силата се пробужда, Meждузвездни войни: Последните джедаи) е бунтовникът Джейк Пентакост – някога обещаващ пилот на Йегер, чийто легендарен баща е жертвал живота си, за да осигури победа на човечеството срещу зловещите Кайджу. Джейк е прекъснал обучението си преди години и се е отзовал в криминално общество. Но когато още по-голяма заплаха надвисва над градовете ни и грози да постави света на колене, Джейк получава нов шанс да съживи паметта на баща си и да се свърже отново със сестра си Мако Мори (Ринко Кикучи) – водач на ново поколение пилоти, израснали във време на война. Докато търсят отмъщение за всички убити, те се надяват да успеят да възпламенят световна революция срещу злите сили на изтреблението.
Към Джейк се присъединяват талантливият пилот Ламбърт (Скот Истууд, Бързи и яростни 8) и 15-годишният Йегер-хакер Амара (Кайлий Спейни), които бързо се превръщат в негово семейство. Скоро те стават и най-мощното оръжие на защитата, което някога се е разхождало по земята. А приключението им със сигурност ще бъде зрелищно.

ИГРАЧ ПЪРВИ, ПРИГОТВИ СЕ- 3D Премиера
Жанр: Фантастика, Екшън, Трилър
Държава: САЩ / 2018 /
Режисьор: Стивън Спилбърг
В ролите: Марк Райлънс, Бен Менделсон, Тай Шеридан, Оливия Кук, Саймън Пег, Т. Дж. Милър
Дата:07.04.2018 г. (събота)
Час: 19:30 часа
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
ИГРАЧ ПЪРВИ, ПРИГОТВИ СЕ е екшън приключение по научно-фантастичния бестселър на Ърнест Клайн, който се превърна в световен феномен. През 2045 г. истинският свят е пустинно и сурово място. Единственият начин за тийнейджъра Уейд Уотс (Тай Шеридън) да се почувства истински жив, е като бяга в ОАЗИС, завладяваща виртуална вселена, където голяма част от човечеството прекарва дните си. В ОАЗИС можеш да отидеш където си поискаш, направиш каквото си поискаш, да бъдеш, който си поискаш – единствените граници са тези на фантазията ти. Това удивително място е дело на блестящия и ексцентричен Джеймс Холидей (Марк Райлънс), който след смъртта си завещава огромното си състояние и пълния контрол над ОАЗИС на победителя в състезание от три етапа, проектирано специално, за да намери достоен наследник. Когато Уейд побеждава в първото ниво на Великденския лов на съкровища, той и приятелите му – известни като „Големите пет“, се втурват в една фантастична вселена на открития и опасности, за да спасят както ОАЗИС, така и своя истински свят