Начало Общество Владислав Прелезов е новият пиар на „Уни Хоспитал“

Владислав Прелезов е новият пиар на „Уни Хоспитал“

СПОДЕЛИ
Снимка Спаска Костуркова
restorant
Снимка Спаска Костуркова
Снимка Спаска Костуркова

Дългогодишният журналист и говорител на Министерство на външните работи Владислав Прелезов е новият пиар и медиа мениджър на МБАЛ „Уни Хоспитал“ – Панагюрище, съобщи самият той във фейсбук профила си.

Основната му цел ще бъде създаването, поддържането и максималното улесняване на двустранната комуникация, разбирателство и сътрудничество между лечебното заведение и обществеността.

Владислав Прелезов е роден на 31 юли 1965 г. в София. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” през 1990 г.

От 1992 до 2004 г. е водещ, редактор и военен репортер в „По света и у нас“ на БНТ. Новинар в радио FM+. Носител на наградата „Офицър“ на МО. Водещ на авторското предаване „Снайпер“, политическия обзор, горещите новини и коментарите към тях във ВТК.

От 2004 г. до 2008 г. е директор на дирекция “Военни средства за масова информация“. През същия период е и говорител на МО. От 2008 г. е директор на дирекция „Връзки с обществеността и Протокол“ в Министерството на извънредните ситуации.

През 2009 г. е поканен за говорител на МВнР. Става медиен съветник в министерството. От 2010 г. работи в БНР. Водещ на обзора на деня по „Хоризонт“ – „Нещо повече“ и редактор на предаването „Неделя 150“. От 2011 г. е хоноруван преподавател в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, а от март 2012 г. е водещ на сутрешното предаване в телевизия News7 – „Още нещо“. Женен. Има три деца.

СВЪРЗАНА СТАТИЯ: 

Владислав Прелезов: Подчиних живота си на военната журналистика