Начало Култура Владислав Прелезов: Подчиних живота си на военната журналистика

Владислав Прелезов: Подчиних живота си на военната журналистика

СПОДЕЛИ

Дългият път от НАТФИЗ до Информационния център на Министерството на отбраната

IMG_2965

Известният журналист Владислав Прелезов беше гост в Градска библиотека „Стоян Дринов“ на 25 март.

Срещата с него бе сред най – чаканите събития през месеца и предизвика голям обществен интерес.

Интересни факти от биографията на Прелезов бяха представени от директорът на библиотеката Стефан Рапонджиев.

Самият гост сподели с присъстващите, че все още пази топъл спомен за първото си гостуване в Панагюрище на един студенстски празник.

Прелезов е завършил НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов” през 1990 година и определи себе си като „добър актьор“, но за съжаление, по онова време нямало никаква реализация за хората на изкуството.

Във военния ресор обаче, ситуацията била различна …

С усмивка си спомня как му предсказали, че цял живот ще работи с военни. Така и става. Но Прелезов уточнява: „Подчиних живота си на военната журналистика, не на военната професия“.

Прелезов обърна внимание на присъстващите и отговори на всичките им въпроси, свързани с миграционната вълна и българската армия.

IMG_2977

Владислав Прелезов е роден на 31 юли 1965 г. в София. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” през 1990 г.

От 1992 до 2004 г. е водещ, редактор и военен репортер в „По света и у нас“ на БНТ. Новинар в радио FM+. Носител на наградата „Офицър“ на МО. Водещ на авторското предаване „Снайпер“, политическия обзор, горещите новини и коментарите към тях във ВТК.

От 2004 г. до 2008 г. е директор на дирекция „Военни средства за масова информация“. През същия период е и говорител на МО. От 2008 г. е директор на дирекция „Връзки с обществеността и Протокол“ в Министерството на извънредните ситуации.

През 2009 г. е поканен за говорител на МВнР. Става медиен съветник в министерството. От 2010 г. работи в БНР. Водещ на обзора на деня по „Хоризонт“ – „Нещо повече“ и редактор на предаването „Неделя 150“. От 2011 г. е хоноруван преподавател в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, а от март 2012 г. е водещ на сутрешното предаване в телевизия News7 – „Още нещо“. Женен. Има три деца.

1 КОМЕНТАР

  1. Българското правителство е поело ангажимент да приеме 3 000 000 бежанци, а българите разпръснати по цял свят гинат в НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ !!!!
    КАК ДА ЖИВЕЕМ С 0, 00 лева ПРИХОДИ ???????
    Приемете един упрек за работата Ви като Европейския съюз, допуснали турски граждани с християнски имена, които целят ислямизиране на България и Европа робство което е отхвърлено 1918 година от България , а Вие го връщате. Между Вас има много от тях по – точно турци и араби преселници в Германия и други европейски страни, които с женитбата си ислямизират ЕВРОПЕЙСКИТЕ страни , още повече, че Испания е ислямска страна и почита БОН ИСУС , което означава , че Иисус е МЮСУЛМАНИН , афмусулманите се обрязват , а ХРИСТИЯНИТЕ НЕ , ЗА КОЕТО ОСЪЖДАМ БЪЛГАРСКАТА ПАТРИАРШИЯ , защото знае истината ,че Христос и семейството му в това число и дечицата от брака им, което семейство са българи хора, с детствени ципи СА РАЗПНАТИ ОТ МЮСУЛМАНИНА ГОСПОД Иисус(Бон Иисус) , който българската патриаршия налага за почит с КОЕТО ВЪВЕЖДА МЮСУЛМАНСТВОТО И ГЕЙСКИТЕ БРАКОВЕ(САМИТЕ ПАТРИАРСИ И НЕОФИТ и БЕЛОГРАДЧИШКИЯ ПОЛИКАРП се движат с гейски екскорт И ТО В НАЙ ГОЛАМ ЛУКС. СЛЕД КАТО ЕДИННАТА ЕДИНОСЪЩНА ТРОИЦА НА ОТЕЦ СИН СВЯТИ ДУХ Е ЖИВОТИНСКО МЪЖКА- ОТЕЦ, СИН, ГЪЛЪБ-святи дух, то това означава , че става въпрос за ЧОВЕКА ПТИЦА НАРИСУВАН НА ПИРАВИДИТЕ В ЕГИПЕТ. ЗА ТАЗИ ЛЪЖА НА ПАТРИАРШИЯТА НИ ,ЗА РАЗПРОСТРАНИНИЕТО, ЧЕ ИМЕТО НА ХРИСТОС Е ИСУС ХРИСТОС, КОЕТО Е ЛЪЖА, защото той никога не е бил мюсулманин и за почит на кръста, който е голгота за НЕГО и за ръжата , че ХРИСТОС е разпнат за опрощаването на греховете на хората ( А МОЖЕШ ЛИ ДА НАКАЖЕШ ДЕТЕТО СИ ЗА ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ), както и за прикриването на факта , че в действитилност е разпнато зялото му семейство ,като съпругата и дечицата им са превърнати в ОСЛИЗА И ОСЛЕ- описано в библията , която Е ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНА , НО не е ХРИСТИЯНСКА, както и за налагане от пагпиаршията ни почит на библия и евангелие, които са съчетание на санскритски безполови безплътни същества и гийски троици на Отец Син Свати дух и никъде не третират ВЯРНАСТТА МЕЖДУ МЪЖА И ЖЕНАТА И ЧЕСТНИЯ ИМ БРАК, както за насилственото нарагате на безполовото безплътнити същество ДУХ , което е МОНАШЕСТВО, за което обвинявам източноправосравната РЕЛИГИЯ, КОЯТО Е САНСКРИТСКА – ДЯВОЛСКА за предомишлено УБИЙСТВО -РАЗПЯТИЕ НА БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВОТО НА ХРИСТОС В ТОВА ЧИСЛО И ДЕЧИЦАТО ОТ БРАКА ИМ, КАКТО И ЗА ГАВРАТА ИМ И С ТЯХ С БЪЛГАРСКАТА НИ НАЦИЯ.
    Как ще спрете терористичните им актове след като ни парират (вербуват) чрез бракове и явни – реални и с тайни бракове с муски , които ги носят в тях и ти замъгляват съзнанието .Стоящия до тях( мъж или жена) е със замъглено съзнания и не знае и върши това което е закодирано в муските им. Следствие на тези им действия е сегашното ни състояние на безработни , а техните джамии се пълнят със злато. Ако си ислямизиран или мюсулманин имаш пари дори и да не работиш.Това по мое наблюдение е извършвано още от 1993/4ти години.Станали сте неволни съучастници на арабския свят , с КОЕТО СТЕ ДОПРИНЕСЛИ ЗА ГЛАДНАТА СМЪРТ НА МНОГО ХОРА ОТ ЕВРОПА. КАК ЩЕ СПРЕТЕ ТЕОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ КАТО САМАТА БЪЛГАРСКА ПАТРИАРШИЯ Е М Ю С У Л М А Н С К А , А СЪЩО ТАКА И И З Т О Ч Н О П Р А В О С Л А В Н А Т А ИМ РЕЛИГИЯ , КОЯТО НЕ Е ХРИСТИЯНСКА ПО ТОЧНО БЪЛГАРСКА СЕМЕЙНА ХРИСТОСОВО ХРИСТИНИНА, които Христос и Христина са създали семейство с честен брак детственоципен, както от страна Христос, така и от страна на съпругата му с уединено ЕДИНСТВЕНО ЕДИННО ЛЮБОВНО ВЯРНО ЕДИНСТВО В СЕВЕЙНИЯ ИМ ДОМ, ЗАЧЕНАЛИ С ВЯРНОСТ И ЛЮБОВ ДЕЧИЦАТА СИ И СЪЗДАРИ С ТЯХ ЕДИННО ОБИЧНО СЕМЕЙСТВО, ЖИВЕЕЩО В СЕМЕЙНИЯ ИМ ДОМ, ЧИЙТО БРАК ДОМ И СЕМЕЙСТВО ИЗТОЧНОПРАВОСРАВНАТА РЕЛИГИЯ ПРЕДОМИШЛЕТО У Н И Щ О Ж А В А , за което лично аз инж.Христина Анастасова Сбиркова я осъждам и се отричам от нея, както и връщам всичко дадено ми от нея и я абвинявам за предувишлено ни вербуване и ислямизиране без наше знание с тайните им ритуали, използвайки разпятието на симейството на Христос.
    Главен виновник за исрямизирането на българите има ОКУЛТНО ОБЩЕСТВО ЗА ПСИХИЧНИ ИЗДИРВАНИЯ И ДУХОЗВАНИЕ, УЧРЕСЕНО от Сравчо Точев Делчев под астралното ръководство на Арександър Константинов Кръстников , които с тайни санскритски ритуали с пентаграми на Соломон , който е санскритско същество и не е нито МЪЖ нито ЖЕНА, когото също обвивявам в превръщането на съпругата на Христос и дечицата им в ОСЛЕ И ОСЛИЦА , с плочки които сега използват Делчев, за преобразявате и мъжкото и женското тяло, което мога да докажа, защото привлича хора с лични проблеми и здравословни и тайно ги прави членове на обществото му и ги преобразява ПРОТИВ волята ИМ и без тяхно знание и позволение, за което го осъждам, както го осъжсам и за предомишлено ИЗНАСИЛВАНЕ и та МЪЖЕ и на ЖЕНИ под предлог направени магии за предотвратяване на брак, които хора Славчо привлича с ритуалите си като им прнасилие нещостия преди това, с което го обвинявав в предомишлено насилие и съм пряк свидетел на действията им . Техни съучастници по съставяне на плана им са Друнвало Мелхезедек, Вангелия Гущерова -Ванга, Евгения Давиташвили – Джуна , братовчедити с еднакви имена Руслан Малинови Селенови и бащите им също с еднакви три имена Малин Баневи Селенови , Христина Пискова и въжът с който живее Георги, както и всички екстрасинси изпълняващи ритуали и по телевизия и в приемните им.
    Не мога да повярвам , че тайните служби не могат да се справят , но е и разбираемо защото трябва да живееш или да си патил ( да си изстрадал от тях) за да разбереш действията им.
    По мое усмотрение правителствата от 1989 год до днес и най вече на Георги Първанов и сегашното на Герб, оглалавявано от Бойко Борисов , КАКТО СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ -изгонен цар от България и върнат от ГЕРБ , КОЙТО ЦАР ДАВА ВЛАСТ НА ЕРДОГАН в България са главните виновници за въвеждането на турските граждани в правителствоно ни, още повече че основотелят на ДПС в България Ахмет Дуган е брат на Ердоган Турция. ДПС- движение права и свободи , учредена 1990год като Младежка ДПС , от Муснафа Карадаъ и Ахмет Доган, с позволението на президента на България Георги Атанасов- осъден за злоупотреби. Ахмет Дуган (Доган) е заявил , че е българин ,а след като е брат на Ер Дуган, означава ,че последващите правителсхва също са го подкрепяли , за което лично аз ги ОСЪЖДАМ И ЗАЯВЯВАМ , че са виновни за безработицатй ни , като са извършили преврат 1989год. НЕ ДЕМОКРАТИЧЕН А ОБИРДЖИЙДКИ ЗА ЗАГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА НИ ХАЗНА.
    https://www.google.bg/search?client=ms-android-sangfei&hl=bg-BG&source=android-browser-type&ei=k679V8OEN4P1UL3Dr-AI&q=%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0+%D0%B5+%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0+%D0%94%D0%9F%D0%A1&oq=%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0+%D0%B5+%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0+%D0%94%D0%9F%D0%A1&gs_l=mobilegwsserp.12..0i22i30k1.292370.308874.0.310017.29.18.0.9.9.0.241.2964.0j14j3.17.0….0…1c.1j4.64.mobilegwsserp..6.23.2781.3..0j41j0i10i67k1j0i131k1j0i3k1.DHgbhOoMkhE
    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%B7%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0_%D0%B8_%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B8
    Пращам Ви копие от писмото ми внесено в българското правителство.

    Управници на родината ни,
    Като безработна представих докладни в ОД на МВР с вх.N345 000-5289/12.07.2016 г; ;345 000-5400/15.07.2016г и в община Смолян за разглеждане на общински съвет с вх.N ДЛ 00 5312/07.07.2016г. и в Агенция по заетост с вх.N 10-06-16-595/13.06.2016г и вх.N 10-06-16-596/13.06.2016г и в Районна прокуратура Смолян с вх.N 95/28.01.2016г, но за съжаление вместо разбиране за одисеята ми на безработна, която а одисея е сродна на близо 2/3 сънародници в България и то близо от двадесет години.
    По съвет на Чолашки трябваше да потърся социалните грижи на област Смолян, но за съжаление за пореден път ми отказаха всяка помощ, а регионалните социални служби този път ме приеха но за най- голямо учудване разполагат със следните видове помощи:
    1. Еднократна помощ но при бедствие или при лекарска категоризация за трайно заболяване.
    2. Помощ за 6( шест месеца) която се състои от 43,00лв( четиридесет и три лева ) забележете на месец за всеки член от семейството и то забележете АКО СИ РЕГИСТРИРАН В БЮРОТО ПО ТРУДА- АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТ. Това означава, че българските хора са ОБРЕЧЕНИ НА НЕИЗБЕЖНА СМЪРТ, което означава че в България гинат хора поради Г Л А Д и то от години.
    3. Другата възможност е АГЕНЦИИТЕ по ЗАЕТОСТ където можеш да бъдеш финансиран само шест месеца и то на минимална работна заплата. Агенциите не ПОЕМАТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ДОРИ НЕ ПРОВЕЖДАТ КУРСОВЕ!! ТОГАВА КЪДЕ ОТИВАТ СРЕДСТВАТА ЗА КУРСОВЕ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ;
    4. ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОГРАМИ – са за хора с бизнез поне по ДУМИ на служителите на приемните им.
    УПРАВЛЯВАЩИ ,
    А МИ СЛЕД ТЕЗИ ШЕСТ МЕСЕЦА ,АКО НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА, ЗАЩОТО НЯМА СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА????.?
    МОИТЕ ВЪПРОСИ СА :
    1. СЛЕД КАТО НЯМА СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА КАК ДА СИ НАМЕРИМ РАБОТА???????
    2.КОЛКО ДНИ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ БЕЗ СРЕДСТВА???
    3. ЗАЩО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ ОТСЪСТВАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ЗАЩО ИМАТ ФИРМИ И СДРУЖЕНИЯ???? А ДРУГИ ХОРА НЯМАТ НИЩО НИЩО !!!?
    4. КАК ТОГАВА ДА СЕ ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗРАБОТНИТЕ????
    5. СЛЕД КАТО ВЪВ ВСЯКА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА БЕЗРАБОТНИТЕ СА ПОДСИГУРЕНИ С ЕЛЕМЕНТАРНИ СРЕДСТВА ЗА ЖИВОТ ТО ТОГАВА ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ГРИЖАТ УПРАВНИЦИТЕ НИ ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ???
    От по – горе изложеното КОНСТАТИРАМ ,че ХОРАТА БЕЗ РАБОТА СМЕ ОБРЕМЕНИ НА ГЛАДНА СМЪРТ защото правителството ни е НЕКАДЪРНО ДА СЪЗДАДЕ ПРОИЗВОДСТВО И ЗАЕТОСТ НА БЪЛГАРИТЕ ,което датира от 1992- 3та година.
    След като има демокрация ЗАЩО ТОГАВА ИМА БЕЗРАБОТНИ И ЗАЩО НИКОЙ НЕ ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ПО ВЪПРОСА НА БЕЗРАБОТНИТЕ???
    ЩОМ ВЪЗДУХЪТ Е ЗАМЪРСЕН ЗАЩО МОСВ не го ОТЧИТА ??
    ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА ЗАСТРАШЕНИ ОТ СМЪРТ, НЕ САМО ГЛАДНА НО И ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ НА ЗАМЪРСИТЕЛИТЕ НА ОКОЛНАТА НИ СРЕДА!
    ПИТАМ КЪДЕ СА КОНТРОЛНИТЕ НИ О Р Г А Н И ???????
    ПОРЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НЕКАДЪРНОСТ ПОРОДЕНА ОТ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !!!
    ЗАЩО МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА НЕ ПРЕДВИЖДА СРЕДСТВА ЗА БЕЗРАБОТНИ , А ПРЕДВИЖДА СРЕДСТВА ЗА БЕЖАНЦИ????
    ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ УНИЩОЖ ИКОНОМИКАТА НИ ПРОДАВА КИ БЪЛГАРИЯ НА ЧУЖДЕНЦИ, УНИЩОЖАВАЙКИ съграденото от българите от десетилетия и то С ТРУДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, същия този народ когото УБИВАТЕ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СЛЕД 1989год..

    ТОВА ЛИ Е ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРСКОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ???? СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ!!!
    ТЪЙ КАТО СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА ПРИЕМЕТЕ КРИТИКАТА МИ КАТО ЗНАК ЗА НЕДОВОЛСТВО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВАТА ДОСЕГА, КОИТО СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ВЪРТЕЛЕШКА ОТ РОДНИНСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ !!!!

    потърпевша и изстрадала за да достигне до изложените изводи
    Инж.Христина Анастасова Сбиркова




    0



    0