Начало Общество Водният проект стартира на 9 септември?

Водният проект стартира на 9 септември?

СПОДЕЛИ

Първата копка, която ще даде официално старт на изпълнението на Водния проект се очаква да е на 9 септември. Това ще се случи, след като на предстояща работна среща в Басейнова дирекция бъдат съгласувани всички детайли по изпълнението му.  Това се налага, защото част от улиците и обектите, които предстои съвсем скоро да бъдат ремонтирани по стартиралия проект "Панагюрище – столица на свободата", попадат в обсега и на Водния проект. Пример за това е улица "Райна княгиня", която е и в двата проекта. По "Панагюрище-столица на свободата ще се правят тротоарите и щие се слага нова пътна настилка, а по Водния проект ще се подменя канализацията и водопровода.

Припомняме, че стойността на Водния порект е около 58 милиона лева. Реализацията му  до голяма степен ще реши проблемите с водоснабдяването в Панагюрище.

1 КОМЕНТАР

  1. Чета в сайта от време на време излизат съобщения свързани с водоснабдяването на общината. Ту за нов/стар/ язовир, ту за отпуснати космически суми, ту за стартиращ воден проект. Обаче това лято за пореден път нямаше вода. Та се питам има ли някаква стратегия или визия на общината обединяваща всички тези проекти? Със обем от работа, срокове, финансови средства и т.н. Или просто от време на време се споменава нещо по проблема, докато мине лятото. До другото лято! Поне в сайта на община Панагюрище не намерих нищо подобно. :sigh:




    0



    0