Начало Общество Временно е затворен пътят между Панагюрище и село Оборище заради паднали дървета

Временно е затворен пътят между Панагюрище и село Оборище заради паднали дървета

СПОДЕЛИ
Временно е затворен за движение пътя между Панагюрище и село Оборище заради паднали дървета. Пътят се разчиства и след приключване на работата ще бъде отворен отново.
Във връзка с усложняване на метеорологичната обстановка и снеговалеж на територията на страната има извадени допълнително екипи на пътна и охранителна полиция. Те имат задача да подават навременна информация за състоянието на пътната мрежа, да оказват съдействие на пътуващи граждани при нужда. При необходимост има готовност на сили и средства от структурите на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ за оказване съдействие на водачи.
Временно ограничение на движението на товарни автомобили над 12 тона е наложено в участъка Пазарджик-София от АМ „Тракия“ поради снегопочистване. Подобни са и ограниченията на пътя Велинград-Юндола и Батак-Доспат.
Препоръчване на водачите да сядат зад волана само ако им се налага. Управляваните от тях МПС да бъдат технически изправни, оборудвани със зимни гуми, достатъчно гориво, а при необходимост и с вериги. При нужда използвате телефона за спешни повиквания-112.