Начало Препоръчани За четвърта поредна година се проведе волейболен турнир в памет на инж....

За четвърта поредна година се проведе волейболен турнир в памет на инж. Тодор Стоицев

СПОДЕЛИ

За четвърта поредна година ВК „Пан Волей“ (Панагюрище) организира и проведе волейболният турнир за момичета, който е в памет на инж. Тодор Стоицев – един от най-големите спомоществуватели на този спорт в Панагюрище.

Турнирът се състоя на 9-ти октомври, в зала „Арена Асарел“ и бе открит от председателя на ВК „Пан Волей“ Стоян Василев и треньора на клуба Росица Ангелкова. Президентът на „Лайънс клуб“ – Панагюрище Мария Бензарова поздрави всички участници и гости в залата. 

Спортното събитие се реализира с подкрепата на „ОПТИКС“ АД, „Лайънс клуб“ и „Лео клуб“-Панагюрище. 

В турнира участваха представителките на домакините от ВК“ Пан Волей“, ВК „Родопа“ /Смолян/ и ВК“Яворов /Чирпан/.

Отборите играха всеки срещу всеки, като важни за организаторите бяха емоциите и радостта от волейболната игра. Всички отбори бяха победители, класиране нямаше, а турнирът бе своеобразен празник на подрастващите във волейбола. Трябва да отбележим двете блестящи победи на панагюрският отбор.

Резултати:

1. ВК ПАН ВОЛЕЙ – ВК ЯВОРОВ ЧИРПАН 2:0 гейма

2. ВК ЯВОРОВ – ВК РОДОПА СМОЛЯН 0: 2 гейма

3. ВК ПАН ВОЛЕЙ – ВК РОДОПА 2 : 1 гейма

Браво момичета , пожелавам ви още много победи този сезон! Браво на треньорката Н. Даньова, чиято заслуга за успеха е огромна! 

Благодаря на г-н Стоян Василев за подкрепата. Благодарим на г-н Чолаков и Оптикс АД за съдействието и финансова подкрепа! Благодарим на зала Арена Асарел за перфектните условия!

Заедно можем да радваме ДЕЦАТА, нашите, вашите…децата на България!, коментира треньорката Росица Ангелкова.