Начало Новини от вас За какво се използват водоноските в Панагюрище?

За какво се използват водоноските в Панагюрище?

124
15
СПОДЕЛИ
restorant

10543732_1452051781721112_1665921806_n

Снимките ни изпрати наша читателка с уговорката да не споменаваме името й. Публикуваме мейла без редакторска намеса:Така ли Комсото поливат улиците по които е копано за да не се вдига прах? За това ли се използва водоноската да си мием гаражите и да си мием тротроара пред домът си а не да се уросяват улиците по който минава целия трафик на града ни.“

15 КОМЕНТАРА

 1. гн.Ванев не е виновен.Така му е наредил“шефа“.
  Ако не отидеш,си отиваш вкъщи.Толкова е лесно да се манипулират хората.Трябва управата на Комсо да бъде проверена,и др.Тушлеков да спре с своеволията си.Все пак фирмата е общинска а не е наследена от баща му.Дали и поддържащите градините работят само в общинските обекти или…
  0  0
  • Лицата точно са Киро Ванев и Петър Шопов ако не са били те щеше ли Киро да се чуди как да си спаси работата? Защото е заплашен да е изгуби първо помислете хубаво огледайте снимките както трябва и тогава казвайте дали не са те.
   0   0
 2. НЕ БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТОВА Е КИРО ВАНЕВ, ЗАЩОТО ЧОВЕКА КОЙТО Е СНИМАН НЕ ОТГОВАРЯ НА ФИГУРАТА НА КИРО. НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА ТОВА Е ДРУГ ЧОВЕК НА СНИМКАТА ЛИЧНО ГО ПОЗНАВАМ ПРЕСТАНЕТЕ С ДОЛНОПРОБНИТЕ СИ ПАНАГЮРСКИ КЛЮКИ ОТИ РАЙОНО Е ДОЛЕН ГАДЕН И КЛЮКАРСКИ, АЗ НЕ САМ ПАНАГЮРЕЦ И АЗ СЪЩО ДИШАМ МРЪСНИЯ ВИ АСАРЕЛСКИ ВЪЗДУХ.
  0  0
 3. Хората от снимките са ясни Кирил Василев Ванев и Петър Луков Шопов.На 100 процента съм сигурен,че са те и да не ми казват някой друг от „БЛОКОВЕТЕ“.Хора замислете се,всички ходим по мръсните улици и дишаме праха.НЕ Е РЕДНО да си затваряме очите и да позволяваме своеволия и тези господа да си мият гаражите.КИРО И ПЕТЪР да се засрамят и не е редно да продължават да са на работа!!!
  0  0