Начало Общество Задържаха 18-годишна бътовка за притежание на наркотици

Задържаха 18-годишна бътовка за притежание на наркотици

СПОДЕЛИ
панагюрец младеж

police3

Тийнейджърка, притежаваща наркотици, е задържана от пазарджишки криминалисти.

Около 20.00ч., в събота, на улица в Пазарджик, служители на сектор „Криминална полиция” при местното полицейско управление извършили проверка на 18-годишната Г.Ш. от панагюрското село Бъта.

У нея намерили два топчета и една пластмасова капсула с малко над 6 грама амфетамин, съобщава ОДМВР-Пазарджик.

Момичето е задържано в ареста, по случая се води полицейско производство.

9 КОМЕНТАРА

  1. Поредната жертва на организираната престъпност в България, така се почва с пробвай и искаш ли да изкараш пари! Много хора минават през този път, грешен път но това е на високо ниво тук са мамесени много хора, които си плащат и да се от4ете дейност хванат някое рибе! Жалко за това момиче, сложи си значка за цял живот! Иска на змията да се одреже главата, всеки греши, но в България после си цял живот черен! Нека Господ да ни пази!




    0



    0
  2. Поредната жертва на урганизираната престъпност в България, така се почва с пробвай и искаш ли да изкараш пари! Много хора минават през този път, грешен път но това е на високо ниво тук са мамесени много хора, които си плащат и да се от4ете дейност хванат някое рибе! Жалко за това момиче, сложи си значка за цял живот! Иска на змията да се одреже главата, всеки греши, но в България после си цял живот черен! Нека Господ да ни пази!




    0



    0
    • Какво общо имат „Бътовци“ и с какво толкова се прехвалиха. Жалко за момичето и семейството му. Никой не е застрахован от подобни неща, както в Бъта, така и в други населени места, за жалост има младежи тръгнали по кривия път. Относно „Лудия Гарчо“, ако всички луди в България бяха като него, нямаше да сме на този ред. Жалко за човешката злоба и делението „Бътовци“, „Панагюрци“ и прочие… Забравихме, че сме хора, забравихме да обичаме и да помагаме на ближния.




      0



      0
    • А вие г-жо/це нямате ли си по-интересно занимание в живота , от това да коментирате клюките?
      Да допълня , че не ставате интересна така ! Замислете се малко за това ви е тази глава , не я ползвайте само за красота !
      И не забравяйте, че утре детето ви може да бъде в същото положение, колелото се върти !




      0



      0