Начало Общество Задържаха педофил, посегнал на 12-годишната си сестра

Задържаха педофил, посегнал на 12-годишната си сестра

СПОДЕЛИ

politsiya1Брат е правил секс в продължение на 2 години с 12 годишната си сестра. Ужасяващата история разказват хора от хисарското село Старосел, цитирани от БЛИЦ. Разкритието на гаврата станало случайно, майката се усъмнила, че между сина й и дъщеря и става нещо нередно и подала сигнал в полицията.

Момичето признало, че от две години почти всяка сутрин ходи с брат си в близка до дома им барака. Оргиите се развихряли, след като майката излизала от дома си. Момчето е около 20-годишно. То работи във фирма, която изсича дърва. Израснало е в дом за деца в Панагюрище, там е било сексуално малтретирано.

В крайна сметка обвинението е за изнасилване над невръстната девойка анално и вагинално. Педофилът и момичето са кръвни брат и сестра, нямат психически отклонения. Братът е арестуван за 72 часа.

1 КОМЕНТАР

  1. Момчето е било сексуално мълтретирано, най – вероятно години наред , щом е било в дом за сираци и кой глупак излезе със становището , че след преживяния стрес и болка няма да има последствия и психични отклонения ??!?! Я да излезе пред медиите и да се покаже да го види целия свят!?
    С такъв случай трябва да се занимават психолози. Не да му кажеш , че е скапан педофил и да го хвърлиш зад решетките да го изнасилват пак! И после като излезе да изнасилва и убива , изнасилва и убива……. Скапана българска държава , прост български народ. Нивга нема се опрайм!




    0



    0