Начало Общество Заключителна пресконференция по проект „Панагюрище – столица на свободата“

Заключителна пресконференция по проект „Панагюрище – столица на свободата“

30
1
СПОДЕЛИ

panagyurishte-9970d2

Утре кметът Никола Белишки ще даде заключителна пресконференция по проект „Панагюрище – столица на свободата“. Тя ще се състои в сесийната зала на Общината,а началният час е 15.30.

На нея ръководителят на проекта Велко Сапунджиев ще представи резултатите от изпълнението му. Ще присъстват и представители на изпълнителите на проекта: Авторски надзор и главен проектант ЕТ “Архид – Димитър Динев”; Строително монтажни работи Консорциум “Панагюрище Инженеринг”; Строителен надзор ДЗЗД “Полимит-Агрико”; Доставка на съоръжения, оборудване и специализиран софтуер Обединение “ОТА-ПИК”; Одит “Баланс-М” ООД; Организиране на събития в района на атракционите Рекламна агенция “Киви”; Осигуряване публичност на проекта ЕТ “Нитос 2 – Иван Стоев”; Обучение на персонала Сдружение с нестопанска цел “Национална бизнес мрежа”; Автор и изпълнение музейна експозиция “Арка Л.Т.Д.” ООД.

Кметът Никола Белишки ще отчете дейностите, с които Община Панагюрище е надградила проекта още по време на неговата реализация и ще направи оценка на значението за развитието на община Панагюрище.

1 КОМЕНТАР

  1. В случая въпросът е как се приключва проект, който очевидно не е изпълнен?

    И второстепенният върпос е с какви очи тея хора ще се наредят на пресконференция, като знаят че 2 години след началото на проекта са до никъде.




    0



    0