Начало Местна власт Заместник-кметът Георги Павлов взе участие в експертен съвет за строителството на язовир...

Заместник-кметът Георги Павлов взе участие в експертен съвет за строителството на язовир Луда Яна

29
0
СПОДЕЛИ

Georgi-PavlovВчера (10.09.2014г.) в Министерството на регионалното развитие на Република България се проведе заседание на Технически експертен съвет за разглеждане на Техническия проект за строителството на язовир Луда Яна и пречиствателна станция за питейни води.

За община Панагюрище в зъседанието взеха участие заместник-кметът по стопанските дейности инж. Георги Павлов, инж. Марин Вулев – управител „ВиК П“ – Панагюрище, инж. Йордан Дураков – представител на Клиентски енергиен център Панагюрище, ЕВН България Електроразпределение ЕАД и инж. Делчо Хаинов – специалист „Присъединяване на нови клиенти“ – КЕЦ Панагюрище, ЕВН България Електроразпределение ЕАД. Техническият експертен съвет бе председателстван от заместнк-министъра на регионалното развитие г-н Радослав Русев.

Сформираният Технически експертен съвет за разглеждане на Техническия проект за строителството на язовир Луда Яна и пречиствателна станция за питейни води ще проведе необходимия брой заседания, първото от които беше вчера, след което ще излезе с протокол за работата и решенията си.