Начало Бизнес Заповядайте на Седмица на Отворените Врати в Pana Green Residence!

Заповядайте на Седмица на Отворените Врати в Pana Green Residence!

СПОДЕЛИ

Представете си вълнуващото изживяване да стъпите в модерен и стилен дом, където всеки детайл е внимателно обмислен. От 5-ти до 9-ти декември, Pana Green Residence Ви кани на Седмицата на Отворените Врати! По време на събитието ще имате възможността да разгледате два напълно завършени и обзаведени до ключ апартамента.

 

Разгледайте и се Очаровайте

От вторник до петък, между 16:00 и 19:00 часа, както и в събота от 10:00 до 18:30 часа се пригответе да бъдете очаровани! Pana Green Residence ще Ви представи изцяло нова визия за модерното жилище. Всеки, който има интерес, ще може да влезе и разгледа в два обзаведени до ключ мострени апартамента – един двустаен и един тристаен, и да се потопи в усещането за и уют, което предлага комплекса.

Интересни Срещи и Изненади

Домакините с нетърпение очакват вашето присъствие и са готови да отговорят на всички ваши въпроси. По време на Седмицата на Отворените Врати, те не само ще ви представят предимствата на комплекса, но и ще ви запознаят с възможността за „завършване до ключ“. За да направят изживяването Ви още по- приятно, домакините са подготвили изненади за своите гости, а за повече уют и топлина, всеки ще може да се наслади на чаша горещ шоколад.

 

Потопете се в Уюта и Удобствата

Pana Green Residence ви предлага не само жилища, а и начин на живот. Освен луксозни общи части и рецепция, комплексът предоставя контролиран достъп, детска площадка и детски център, покривна градина, вътрешен двор, подземен паркинг, дентален център, ритейл парк и още редица удобства.

Пътеводител към Бъдещето

Намиращ се на удобна и комуникативна локация, Pana Green Residence е вашето решение за лесно и бързо придвижване до изходите на града. Само на 5 минути от центъра на Панагюрище, комплексът предлага непосредствена близост до една от най-модерните болници на Балканите – „Уни Хоспитал“.

Дизайн и Архитектура

Комбинирайки модерен архитектурен дизайн с висококачествено строителство, Pana Green Residence създава перфектното съчетание от удобства,

функционалност и комфорт. Всичко, което търсите за по-добър лайфстайл, е тук.

И така, свикнете с идеята, че бъдещето вече не е далеч. Заповядайте на Седмица на Отворените Врати в Pana Green Residence и се потопете в атмосфера на уют и комфорт. Вашият нов дом Ви очаква!