Начало Общество Затварят музея, Тутевата,Лековата и къщата на Райна Княгиня до 7 май догодина

Затварят музея, Тутевата,Лековата и къщата на Райна Княгиня до 7 май догодина

СПОДЕЛИ

Във връзка с реализация на проект по ОПРР „Панагюрище – столица на свободата”, схема „Подкрепа за развитие на природни, културни и исторически атракции” на територията на Исторически музей – Панагюрище, музейните обекти – Централна музейна сграда, къща-музей “Райна Княгиня”, Тутева къща и Лекова къща, които са обект на проекта, няма да работят с посетители от 05 август 2013 г. до 07 май 2014 г.

Гостите на община Панагюрище ще могат да посещават експозициите:  Зала – трезор „Музей на Панагюрско златно съкровище” и Природонаучна сбирка.

2 КОМЕНТАРА

  1. Е какъв е тоя проект, по който 4 обекта едновременно ще се обновяват цяла година?!? Как ще обясните на съботно-неделните туристи, че цяла година няма да има какво да видят? Това няма да е плюс за туризма, а огромен минус! Може ремонтите да текат последователно – едно по едно, и винаги да има само едно затворено. Затварянето на всички едновременно е огромна глупост. Да не говорим за политиката на денационализация, чиито главни цели са Панагюрище и Батак. До там ли стигнахме?!?




    0



    0