Начало Препоръчани Завърши ежегодния плувен турнир Шампион Стрелча

Завърши ежегодния плувен турнир Шампион Стрелча

СПОДЕЛИ
Завърши ежегодния плувен турнир Шампион Стрелча, който се провежда всяка година на празника на гр.Стрелча(последната събота на юли).
На открития 25-мeтров басейн в града се събраха над 60 състезатели от плувните школи на клуба от Стрелча, Пазарджик и София.
Премериха сили деца от 2017год до 2008год, като най-малките участници Георги Спасов и Стефан Баиров се пребориха със страховете и изплуваха успешно дисциплината 25м гръб.
Повечето участници бяха дебютанти, което направи състезанието още по-емоционално, с невероятната подкрепа от публиката.
И докато повечето дебютанти се бориха главно с предстартовата треска, то опитните плувци на клуба покоряваха стълбичката след всеки старт.
Всяка година след всички индивидуални стартове, се провежда и щафета. Тази година беше 4х25м свободен стил, като за първи път имаше цели 12 отбора, които премериха сили, както и един от родителите, който подкрепи отбора на дъщеря си.
От Ръководството на СК„Шампион“ споделиха, че са възхитени от положените усилия на всички – малки и големи състезатели на клуба, както и благодарността си към Optix Co, които осигуриха кърпа за всеки участник, ОБЩИНА СТРЕЛЧА, които за поредна година обезпечават участието на децата и всички, които съдействаха всичко да мине гладко- Лалка Димитрова, Радослав Джунов, Божидара, Теди Петров и треньорките Радка Чалъкова и Ева Иванова.
Информация и снимки: СК Шампион – Стрелча