Начало Избори Желязко Гагов: млад, вдъхновен и принципен човек в надпреварата за кмет на...

Желязко Гагов: млад, вдъхновен и принципен човек в надпреварата за кмет на община Панагюрище

СПОДЕЛИ

Желязко Гагов, независим кандидат за кмет на община Панагюрище, се отличава с енергия, образование и визия. Кметът на село Бъта, Георги Александров, подчерта удоволствието да работи с такъв вдъхновен млад човек. Александров изтъква, че за първи път в историята на селото са отпуснати толкова значителни средства за инфраструктурни проекти, благодарение на усилията на Гагов, макар и за краткото време, което имаше възможност да работи.

„За пръв път в историята на селото са отпуснати и предвидени такива грандиозни суми за инфраструктурни проекти,“ казва Александров. „Благодаря на Желязко Гагов за възстановяването на връзката и комуникацията между кметовете на селта и ръководството на общината. Сега можем да обменяме информация и идеи и заедно да решаваме проблемите.“

Един от големите успехи на Гагов е увеличението на средствата за читалищна дейност с 60% в сравнение с миналата година. Благодарение на неговата ангажираност, само две седмици след заседанието на Общото събрание на читалището, кукерите от село Бъта се представиха на изложението „Ваканция и СПА“ пред стотици хора и дипломати от различни държави.

Подкрепата за Желязко Гагов е широкообхватна и силна. Иван Лалов, председател на общинския съвет, Даниела Куртакова, общински съветник, и Ивайло Иванов, депутат, призоваха с аргументи жителите на общината да гласуват на 23 юни за кандидатурата му. 

На среща, привлякла голям интерес сред жителите на селото, бяха обсъдени актуални въпроси и предложени нови инициативи. Делчо Делов и младите хора, подкрепящи Гагов, приеха тези предложения с ентусиазъм и ангажираност.

Желязко Гагов продължава своята кампания с визия за по-добро бъдеще за Панагюрище и подкрепа от местната общност, доказвайки, че младите и вдъхновени лидери могат да доведат до положителни промени в обществото.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!