Начало Избори 2015 Женско дружество „Райна Княгиня“ подкрепя Белишки и екипа му

Женско дружество „Райна Княгиня“ подкрепя Белишки и екипа му

СПОДЕЛИ

12107119_1108618945816759_166661089137777488_nЖенско дружество „Райна Княгиня ще подкрепи Никола Белишки и екипа му за втори мандат. Това заяви днес председателят на организацията Нона Делирадева на среща, проведена в ресторант „Бонжур“. Тя отправи препоръка да се обърне повече внимание на възрастните хора и техните организации. В отговор кандидат-кметът на ГЕРБ заяви, че това е залегнало в Програмата му за управление през мандат 2015-2019 година.

Повече от час Никола Белишки, водачът на листата Галина Матанова и кандидати за общински съветници отговаряха на поставените въпроси. Белишки сподели, че строителните работи на язовир „Луда Яна“ ще започнат през 2016 година. Той обясни, че миризмите от градската канализация са резултат от събирането в едно на дъждоприемната и системата за отпадни води. Шахтите се явяват като комин, защото по-рано водата се изливаше в реката, обясни той, но обеща да се търси техническо решение. Благоустрояването, местата за паркиране и безопасността на движението бяха други теми, повдигнати на срещата.

Водачът на листата Галина Матанова направи обзор на изпълнените ангажимент в сферите, които управлява. Тя отбеляза значителния напредък в социалната сфера, младежките дейности, образованието.  От дружеството заявиха, че на културен календар като панагюрския, могат да завидят много областни центрове.

Белишки и екипът му бяха дарени с букети цветя и поздравени с патриотично стихотворение. От своя страна кандидатите призоваха членовете на дружеството да гласуват с №2 в бюлетината, за да продължи развитието на общината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!