Начало Бизнес „ОПТИКС“АД НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЪРГОВСКИ ПАНАИР OPTATEC 2016

„ОПТИКС“АД НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЪРГОВСКИ ПАНАИР OPTATEC 2016

СПОДЕЛИ

Optatec 2016
„ОПТИКС“ АД взе участие на международния търговски панаир OPTATEC 2016, който се проведе на 7-9 юни във Франкфурт, Германия.

На изложението за оптични технологии и компоненти, OPTIX представи мостри на оптични елементи, оптикомеханични възли и IR обективи.

Щандът на „ОПТИКС“ е бил посетен от множество представители на фирми, чиято дейност обхваща производството на оптични стъкла и елементи, измервателни уреди, машини за фино полиране на оптичната повърхност, уреди за медицината, камери, лазерни уреди и др. Част от посетителите са били настоящи доставчици и клиенти на „ОПТИКС“.

Друго важно събитие, в което „ОПТИКС“ взе участие е конференцията на НАТО на тема „Подкрепа на военната индустрия в Украйна“, която се проведе в началото на юни в Лвов, Украйна.

Във форума са се обсъждали теми свързани с геополитическата ситуация в света и са търсени решения и насоки свързани с регионалната и индустриалната сигурност в Украйна.

Представител от България е бил Желязко Гагов – главен маркетолог на фирма „ОПТИКС“, който е споделил опита на компанията и интеракцията на българската индустрия с правителството.

Други важни теми, по които г-н Гагов е взел участие са свързани със стандартизацията, офсетите и ресурсното осигуряване на индустрията.