Начало Общество От пощата на ПИА: Редно ли е пейките на площада да се...

От пощата на ПИА: Редно ли е пейките на площада да се ползват от частно заведение?

15
5
СПОДЕЛИ
търси се стар приятел

Email-Opens-460x306Това писмо получихме на редакционния ни мейл и го публикуваме без редакторска намеса:

Уважаеми журналисти от ПИА, пишем ви по повод нещо което ни направи много неприятно  впечатление по време на празника 1 май. Съпругата ми е от Панагюрище и въпреки, че не живеем тук за празниците винаги си идваме и задължително излизаме на площада за да гледаме зарята. През деня се разходихме по новия площад и се радвахме на хубавата му нова визия, поседнахме на пейките, близо до едно от кафетата и всичко беше прекрасно. Какво ни изненада неприятно ли? Вечерта преди самото тържество отново излязохме и понеже искахме отново да седнем, какво да видим – същите тези пейки близо до кафето, на които сутринта поседнахме, се ползваха от…кафето. Сигурно не само на нас ни е направило впечатление, че собствениците на това заведение бяха извадили две маси и ги бяха сложили между пейките, по които пък бяха насядали клиенти. Около нас имаше хора, които коментираха, че това не е никак редно, че тези нови пейки са купени от общината и е изключително грозно и неприятно безцеремонния начин по който кафето се разпорежда с общинското имущество. Ако сме в грешка и собствениците плащат някакъв наем за ползването на тези пейки, се извиняваме, но ако не – може би е редно общината да вземе някакви мерки. Незачитането на правилата и законите в общините и в държавата са в основата на всичките ни беди!

С уважение: сем. Петкови

5 КОМЕНТАРА

  1. Предполагам, че става дума за заведението „Модерен Театър“. Направо наглостта и алчността са безгранични. Как може подобно безочие, да не говорим, че са се „разпростряли“ на целия център…




    0



    0
    • За съжаление сем.Петкови не идват в Панагюрище да почетат паметта на загиналите в Априлското въстание,а само да погледат заря.То зарята мило семейство може да си я гледате и по телевизията и то хем полегнали.А към останалите коментари-скъпи съграждани вие май в Европа не сте ходили.Там столове от заведенията има и на тротоарите и по площадите и в това е колорта.Бъдете по-ведри и усмихнати!




      0



      0