Начало Избори 2015 ПАТРИОТИ ЗА ПАНАГЮРИЩЕ се целят в по-важната институция – Общинския съвет

ПАТРИОТИ ЗА ПАНАГЮРИЩЕ се целят в по-важната институция – Общинския съвет

СПОДЕЛИ

 

МулешковНова формация издигна глас на тези избори – ПАТРИОТИ ЗА ПАНАГЮРИЩЕ. Може би им е време на гражданските структури да „вземат властта в общината”, шегуват се патриотите и в добро настроение изричат сериозните си идеи. Те издигнаха своя листа за общински съветници от пет имена: Петър Мулешков, Методи Навущанов, Радослав Станчовски, Маньо Оряшков, Мартин Зубев. „Това е достатъчно!”

Нашите въпроси и техните отговори от водача на листата на ПАТРИОТИ ЗА ПАНАГЮРИЩЕ Петър Мулешков, единственият юрист сред кандидатските листи за общински съветници.

Защо само листа, г-н Мулешков, без кандидат-кмет?

Ние сме реалисти, а и Общинският съвет за нас е по-важната институция. Смятаме, че можем да внесем повече принципност и характер в този орган за местно самоуправление. Да го направим по-познат и близък до хората.

Някои ще ви кажат, че това не е нещо ново.

От Адам и Ева насам откривателствата са нещо сложно, нека се пошегувам. След тях никой не тръгва „от нулата”. Важно е да можеш да се опреш на стореното преди теб и тогава да внесеш своя нюанс. Това е еволюцията, така животът и светът стават нови и по-добри. Стъпка по стъпка, с ум, но и решителност. Само с професионализъм се надскача нивото на Адам и Ева.

Защо сте най-подходящите за общински съветници?

Първо да кажа, че и петимата сме най-подходящите бъдещи съветници. И сме такива, защото предпочитаме диалога, а не конфронтацията. Както казва Методи Навущанов, „И най-добрата война е по-лоша от най-лошия мир”. Листата ни съчетава опит и младежко вдъхновение с искрено родолюбие.

Какво ще стане, ако не успеете?

Нищо страшно! Но нашето мото, в което сме категорични: „Можем да сме полезни!” Избрахме, го, защото знаем, че много хора вече са изморени от некомпетентност и безличие в политиката и управлението.

А ако успеете, и петимата?

Та ние това мислим – и петимата. Всички ще бъдете приятно изненадани от нашата работа като съветници. Достатъчно е да изберете № 8.

Плакат избори