Начало Спорт 190 деца от общините Панагюрище и Стрелча мерят сили в турнира „За...

190 деца от общините Панагюрище и Стрелча мерят сили в турнира „За малките и голямата игра“

СПОДЕЛИ
restorant

190 деца, разделени в петнадесет отбора се включиха в турнира по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра, който стартира вчера и продължава и днес. Спортното мероприятие е организирано от Община Панагюрище, Клуба на привържениците на ЦСКА-Панагюрище, Лео клуб – Панагюрище и Интеракт клуб – Панагюрище. Участващите в надпреварата отбори са от СУ “Нешо Бончев”, ОУ “Проф. Марин Дринов”, ПГИТМТ, ОУ “20 април”, ОУ “Отец Паисий”-Попинци, СУ”Св.св.Кирил и Методий” и НУ”Паисий Хилендарски” в Стрелча. Децата са разделени в три възрастови групи: 3-4 клас; 5-6 клас; 7-8 клас.

След вчерашните мачове станаха ясни финалистите, които играят днес:

При 3-4 клас : СУ “Нешо Бончев” и НУ”Паисий Хилендарски” ,Стрелча влизат в спор за първото място. За трето и четвърто място ще играят ОУ “Проф. Марин Дринов” и ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци.

При 5-6 клас за първото място сили ще мерят ОУ “20 април” и СУ “Нешо Бончев”. За трето и четвърто място – ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци и ОУ “Проф. Марин Дринов”.

При 7-8 клас финалът ще е между ОУ “20 април” и ПГИТМТ. За трето и четвърто място ще спорят ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци и СУ”Св.св.Кирил и Методий”, гр.Стрелча.

Очаквайте подробности.