Начало Общество 200 асарелци получават награди в навечерието на фирмения празник

200 асарелци получават награди в навечерието на фирмения празник

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

Вчера– 28 август, 200 работници и специалисти от „Асарел-Медет“ ще бъдат наградени от ръководството на компанията по случай Деня на миньора – професионален и фирмен празник на най-голямото предприятие в региона. Отличията ще бъдат връчени от изпълнителния директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков.

След анкета между работещите бяха определени 94-ма носители на годишното звание „Най-добър в професията” в категориите: началник-смяна, диспечер, технолог, инженер-механик, инженер-енергетик, специалист и мениджър. За 25, 30, 35 и 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет” и обособените дружества ще бъдат отличени 106-ма. С четири десетилетия непрекъснат стаж са архивистката Стойна Атанасова, както и машинните оператори Николай Мехтеров и Стайо Лазаров.

Всичките 200 наградени ще получат грамота, парична премия и подаръчен ваучер за СПА релакс в Дома на миньора – ****Хотел&СПА„Каменград”- Панагюрище, който разполага с модерен СПА център, два плувни басeйна и спортен комплекс.  

По традиция Асарел-МедетАД ще отбележи Деня на миньора в последната събота на месец август. Очаква се на 31 август над 5000 души да се съберат на тържеството в село Панагюрски колонии, като сред тях ще бъдат работещите в компанията и техните семейства, много жители и гости на Панагюрище.

Молебен за здраве и благополучие в параклиса  „Св. Иван Рилски” ще предшества официалното тържество, на което изпълнителният директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков ще направи публична равносметка за постигнатото през изминалата година. Концертът за Деня на миньора стартира с изпълнения на духов оркестър „Делчо Радивчев” към панагюрското читалище „Виделина 1865” и мажоретния  състав към Обединен детски комплекс – Панагюрище, както и на местните творци Никола Скачков и Цвятко Ценов. Маргарита Хранова ще зарадва почитателите си с любими евъргрийни, а Графа, Михаела Филева и Бобо ще веселят публиката с най-горещите летни хитове. Попфолк феновете ще се забавляват с песните на Есил Дюран и Преслава, а смехът и доброто настроение са гарантирани от водещия на програмата Димитър Рачков. Пловдивският фолклорен ансамбъл „Тракия” ще даде тон за фирменото хоро, което по традиция се извива на всеки асарелски празник.