Начало Под елхата Учениците от ОУ „Професор Марин Дринов“ организираха Коледен базар

Учениците от ОУ „Професор Марин Дринов“ организираха Коледен базар

89
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

bazar10





Учениците от ОУ „Професор Марин Дринов“ организираха коледен базар. Той се проведе в Актовата зала на училището, като началото бе поставено в 10:30 от директорът на училището Екатерина Футекова.
Дриновци бяха преобразили Актовата си зала, като я бяха изпълнили с много усмивки и коледно настроение.

Коледният базар се провежда за поредна година и се е превърнал в чудесна традиция за учениците.
Картичките и коледните украси, предлагани на базара са изработени от учениците от началния етап (1-4 клас) с помощта на техните учители и родители. В базара, също така, са се включили и ученици от полуинтернатните групи на училището.
Директорът на училището Екатерина Футекова изказа специални благодарности на училищното настоятелсто и председателя му – Радка Кирилова, които във вчерашния ден организираха „Коледна работилница“, в която всички деца имаха възможността да подготвят картички за базара с помощта на учителките Пепа Немигенчева, Вили Палашева и Пепа Машева.
„Благодаря на всички участници в днешния базар и Ви желая една много светла, една много приказна и щастлива Коледа“ с тези думи госпожа Футекова обяви Коледния базар за открит.
Той ще продължи утре и в петък по време на голямото междучасие (от 10:20 до 10:50 ) в Актовата зала на училището.
Средствата, събрани от базара ще бъдат използвани за закупуване на награди за всички участници в конкурса за най-красиво украсена класна стая, който се провежда ежегодно в училището.