Начало Общество Декларация от от Асоциацията на спортните клубове в община Панагюрище

Декларация от от Асоциацията на спортните клубове в община Панагюрище

СПОДЕЛИ

До кмета

на община Панагюрище

 

КОПИЕ:          До Председателя

на Общински съвет – Панагюрище

 

                                              

ДЕКЛАРАЦИЯ

От Асоциацията на спортните клубове в община Панагюрище

 

Уважаеми дами и господа,

Ние, спортистите, треньорите и спортните деятели от община Панагюрище, сме силно обезпокоени от зачестилите в последно време опити да се злепоставят „Асарел-Медет” АД, неговото ръководство, местният бизнес, Панагюрище и неговите достойни граждани. За съжаление към дружеството, което със своето отношение и подкрепа към спорта превърна града ни във водещи спортен център и неговото ръководство, се отправят лъжи и клевети, дело на партии и организации със съмнителна обществена тежест. В последните дни стана ясно, че тези действия по същество могат да се възприемат като откровен рекет и опит да се раздели обществеността на Панагюрище чрез целенасочена и злонамерена кампания. Ние няма да допуснем тази кампания да петни авторитета на една компания, която не само подкрепя спорта, но започна и финансира проект за изграждане на модерна многофункционална спортна зала в Панагюрище, която ще даде нов тласък на развитието на спорта в общината.

За нас, като хора – спортисти и треньори, които са прославили и продължават да прославят името на родния ни град, са недопустими и опитите да се използват панагюрски и национални символи като датата „20 април” за политически цели. Ние осъждаме категорично тези декларирани намерения и заявяваме, че това е грубо посегателство към априлските светини и символите на националната ни революция.

Ние, членовете на Асоциацията на спортните клубове, ще направим всичко възможно, за да запазим чисто и неопетнено името на Панагюрище, както и авторитетът и честта на успелите хора и всички жители на общината.

 

                                              
От Асоциацията на спортните клубове в община Панагюрище

5 КОМЕНТАРА

  1. PIA ,къде е бутона за редакция на вече публикувани декларации?След като позволявате редакция на вече публикуван материал да става без да остават следи почвам да се съмнявам във вашата безпристрастност.По този начин се променя контекста на обръщението и адекватността на коментарите.Май не е много коректно така.Ако някой е видял,че е прекалил с тона си ,не е ли по добре да си признае,а не да заличава следите си и вие да му съдействате.Като ще я карате така по-добре трийте и критиката и не забравяйте чупката в кръста.Знаете пред кой.




    0



    0
  2. Уважаеми г-н кмете, не допускайте на територията на общината прояви на ПП „Свободен народ”, Движение „20 април” и други подобни, в противен случай ние, спортистите от общината, ще ги спрем с всички средства
    Не ми се вижда много демократично това.Да питаме прокуратурата дали не е открита заплаха за саморазправа?
    Между другото:
    какъв е вкусът който усещате след толкова страстна целувка по задника на местният феодал?Жалки сте.




    0



    0