Начало Местна власт Делегация от Кавадарци гостува на Панагюрище по повод тържественото честване на 142...

Делегация от Кавадарци гостува на Панагюрище по повод тържественото честване на 142 години от избухването на Априлското въстание

СПОДЕЛИ

По покана на кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки делегация от побратимения на Панагюрище град Кавадарци в Македония е гост на Панагюрище по повод тържественото честване на 142-та годишнина от избухването на Априлското въстание.

Заместник-кметът Никола Трендафилов и представителите на Общинска администрация – Кавадарци – Самуил Капетановски и Зоран Ифтимов се включиха в честването на 142-та годишнина от избухването на Априлското въстание и почетоха паметта на героите от Април 1876-та година.

В сградата на Община Панагюрище, представителите на Общинска администрация – Кавадарци се срещнаха с кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки и председателят на Общински съвет – Панагюрище г-н Христо Калоянов.

На работната среща бяха обсъдени редица въпроси, свързани с изпълнение на проекти по Оперативни програми на Европейския съюз. Обсъдени бяха и въпроси в сферата на образованието, културата, спорта и здравната политика на двете общини.