Начало Общество Дима Попова организира нов пункт за дарения в помощ на пострадалите

Дима Попова организира нов пункт за дарения в помощ на пострадалите

46
0
СПОДЕЛИ

Неуморната и сърцата панагюрка Дима Попова организира нов пункт, в която ще се събират помощи в подкрепа на пострадалите от наводненията в общините Враца, Бяла Слатина и Мизия. От днес всеки, който пожелае може да се включи с дарение. Пунктът се намира на улица „Георги Бенковски“ 24. Ето и какво призова самата Дима:

dimaСкъпи приятели, съграждани , колеги, всички ние проследихме събитията и състоянието на бедстващите райони Мизия, Бяла Слатина.Северозападна България е под вода.Стихията беше още по – опустошителна и силна. Всичко, всичко тъне в кал – и души, и покъщнина, и хора, и говеда, и всичко. Две жертви, стотици наводнени и десетки срутени къщи са част от равносметката на водната стихия. Бедстващи райони са : Община Враца — Горно Пещене, Големо Пещене, Мало Пещене и Оходен; Община Борован — Нивянин; Община Бяла Слатина — Комарево, Бъркачево, Попица, град Бяла Слатина, Търнава, Алтимир и Галиче; Община Мизия — Липница, Крушовица, Войводово, град Мизия и Сараево.Те отново имат СПЕШНА нужда от нас. Аз не мога и няма да остана безучастна към трагедията на тези хора.Въпреки, че съм в отпуск ще използвам помещение на офиса си, за да складираме дарения.Благодарение на доброволци и мои приятели от групата ЗАЕДНО за МИЗИЯ, БЯЛА СЛАТИНА, ДОБРИЧ, ВАРНА, ВРАНИЛОВЦИ получавам актуална информация.

1.Дарения от първа необходимост:КОНСЕРВИ, ВОДА, ПАКЕТИРАН ХЛЯБ, неразвалящи се провизии, превръзки, памперси, адаптирано мляко, ботуши, маски,почистващи препарати, дезинфектанти или медицински спирт,маски за еднократна употреба. Мизия и Бяла Слатина се борят с глада, калта и водата.

2.С ЕВРОПЪТ безплатно превозване на неща от първа необходимост до Враца в рамките на 3 дни – вторник, сряда и четвъртък!!! От там ще ги поемат военните, които ще ги извозват до МИЗИЯ. Условията са: – Пакетите да бъдат опаковани от подателите им, защото Европът нямат възможност да поемат това. – Да не са по – големи от 50 на 50 см., поради големината на склада във Враца, който не позволява съхранение на големи обеми. Благодарим, ЕВРОПЪТ!!!

3.Пункта за дарения в гр. Панагюрище се намира на главната търговска улица Георги Бенковски 24 срещу Стопанска Банка до пицария Малдини. тел. 0897 019 112 Дима Попова.Работно време от 12.00 до 17.00 часа. 4.Даренията ще се приемат с описи, протоколи, списъци,приемо – предавателни протоколи, ПРОЗРАЧНОСТ, ОТЧЕТНОСТ. Нямаме много време за сега това е варианта с безплатен превоз.Вторник 05.08.2014 г. до 07.08.2014 г.На разположение съм за идеи , доброволци които искат да помогнат са добре дошли аз ще бъда там и ще ви очаквам.Нека отворим сърцата си и бъдем по – добри.

Благодарим ВИ, че сме ЗАЕДНО!