Начало Местна власт Директорка алармира: Общински съветник не си плаща таксите за детска градина

Директорка алармира: Общински съветник не си плаща таксите за детска градина

СПОДЕЛИ

ob6tina-panagiuri6te-pa121Общинският съветник от „Евророма“ Нено Найденов не плаща таксите за посещение на детска градина на сина си. Това алармира в свое писмо до общинския съвет директорът на ОДЗ „Звънче“ Гинка Златарева. Тя информира, че дължимата от съветника сума е 492 лева без начислените лихви. Златарева моли за съдействие Общинския съвет „да повлияе“ на Найденов да плати сумата. Тя посочва, че всички опити на ръководството на детското заведение в тази посока са останали напразни. Уведомлението е получено в Общинския съвет още през август месец, но едва в края на октомври е входирано във входящата документация.

ПИА се свърза със самия Нено Найденов, който съобщи, че тази сутрин се е срещнал с директорката на „Звънче“, разговаряли са и са се разбрали кога и как ще бъде направено плащането. „Като съм общински съветник трябва да съм безгрешен ли? „ попита риторично по телефона Найденов.

2 КОМЕНТАРА

  1. Щом като си съветник трябва да си за пример драги ми Нено. Ама вие не сте виновни, че не плащате детска градина, не плащате вода, все гледате да минете аванта. Гергинеков и Мечев така са ви научили. Но свърши тая!




    0



    0