Начало Коментари Главният редактор на „Време“ Веселина Велчева: Аз съм мадам В.

Главният редактор на „Време“ Веселина Велчева: Аз съм мадам В.

СПОДЕЛИ
Veselina Velcheva
Веселина Велчева ;Снимка: „Чат-Пат“

Главният редактор на вестник „Време“ Веселина Велчева е авторът на имейла, който се оказа клечката кибрит за сгъстеното напрежение между кмета Никола Белишки и председателя на Общинския съвет Веселина Зумпалова-Ралчева.

Във фейсбук-страницата на „Време“ Велчева заявява, че тя е авторът на имейла и дава подробности около случая. Публикуваме позицията й:

 

Приятно ми е, аз съм Мадам В. – Веселина Велчева, главен редактор на в. Време.

И за да не се чудите какъв е „онзи мейл”, ето, прикачвам го. Отегчителният отговор отдолу е кметският на по-долу зададен въпрос. След което попитах по теми от сесията и трима съветници.

Това, че Мосю Б. го ползва за компромат, а и се е заредил и с някакви фотоси, говори за типичната характеристика на мисленето му. Биг Брадър не спи!

Всяко чуждо мнение е грешно, въпроси не се задават, може да се чуват само аплаузи! Тук само се гради и надгражда, грешки няма, другите нищо не разбират …

А когато някой има куража да изрече истините, както стори Веселина Ралчева, или (Боже, опази!) да попита нещо, както пробват журналистите, или да поискат още информация, както настояват съветници, се залива със злоба или компромати.

Накрая – оставката на Председателя на Общинския съвет. Дано всички знаят колко ум и труд е хвърлила Веселина Ралчева досега, за да върви все пак нещо по правилата. И колко е лесно с простащина да накараш кадърния да се оттегли.

Впрочем, вие от ГЕРБ, сигурни ли сте, че искате оставката на Ралчева или само угаждате на Мосюто?! И с какви мотиви?

А най-забавното е, че Ралчева и Мосю Б. може да станат коалиционни партньори в евентуално правителство.

На всички – приятен уикенд. Времето е за разходки.

2 КОМЕНТАРА