Начало Коментари Гледайте ЦИРК БЪЛГАРСКИ, входът е безплатен!

Гледайте ЦИРК БЪЛГАРСКИ, входът е безплатен!

СПОДЕЛИ

radinaРадина БОРДЕЛОВА

Циркът продължава, скъпи ми приятели!
Лидерът на ББЦ- господин Бареков, отново ни кара да се смеем и да плачем едновременно. Поведение като за циркова арена демонстрира той в последните дни. Ето какво казва същият само преди 5 месеца (8 май, 2014):

„Няма да подкрепя провалил се политик за премиер!“ „Искате ли Бойко Борисов в затвора? На тази хлебарка Борисов краят ще му бъде следният – ще го смачкам.“

Едва ли има някой, който да не е забелязал хъса, с който Бареков изричаше тези думи преди време пред видинчани. Едва ли някой е изпуснал ругатните и цинизмите по адрес на бившия премиер. Днес, няколко дни след изборите на 5 октомври, лицето на „коалицията без цензура“ заявява с ВИСОКО ВДИГНАТА ГЛАВА, че е готов да бъде част от кабинет, начело с Бойко Борисов. Няколко месеца по-късно след като Бареков щеше да „смачка като хлебарка“ лидера на ГЕРБ, вече е готов да управлява рамо до рамо с него.Е, що за спектакъл, г-дин Бареков? Що за морал? Или отново всичко ще направите В ИМЕТО НА НАРОДА…?!?
Показахте на вашите избиратели колко МНОГО държите на думите си и какво значат те за Вас. Показахте и доказахте ,че „всяко чудо е за три дни“, във Вашия случай не чудеса, а думи. И така, Бареков заяви, че в близките 2 седмици ще бъде в чужбина, помоли журналистката Цветанка Ризова да не го търси за каквито и да било коментари, тях той оставял в ръцете на колегите си… И пак да завършим с поговорка: „Гузен негонен бяга“, не мислите ли!?!

Е, хайде, приятели, гледайте ЦИРК БЪЛГАРСКИ, поне входът е безплатен!

1 КОМЕНТАР

  1. Преди години, по соц. време, имаше един лозунг: „25 години български цирк.“ Сега ще го перифразирам: „25 години българска демокрация.“ (Разбирай пак цирк!) Само че майтапът е за сметка на народеца. :)




    0



    0