Начало Култура Хитове от най-популярните мюзикъли в концерт-спектакъл на панагюрска сцена

Хитове от най-популярните мюзикъли в концерт-спектакъл на панагюрска сцена

СПОДЕЛИ
restorant

da7c6af9e9c6bbb6ed4aa5bd57cf7eac

На 19 септември от 19:00 часа в Театър Дом-паметник ще бъде представен концерт-спектакълът „МЮЗИКЪЛ, МЮЗИКЪЛ…” „Шоуто трябва да продължи“ с най-популярните хитове от легендарни мюзикъли.

За два часа зрителите ще се влеят в атмосферата на нюйоркския Бродуей и лондонския Уест енд.

Заглавията, включени в концерта, са емблематични за жанра и  много от тях публиката  познава от сцената на Музикалния театър, играни през годините при огромен интерес  и невероятен успех. Отново на сцената ще видите откъси от мюзикълите:

„Котки”, „Чикаго”, „Кабаре”, „Коса”, „Фантомът на операта”, „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха”, „Евита”, „Мис Сайгон”, „Мулен руж”, „Порги и Бес”, „Зоро”, и рок операта ”Исус Христос Суперзвезда”.

В никакъв случай това не е концерт в традиционния смисъл за концерт. Това е наистина спектакъл, който протича на един дъх и завършва с The show must go on!

17-1215_musical_musical_concert_19-00h-481x320

Режисьор –  Бойко Илиев; Диригент – Игор Богданов

Участват: Олга Динова, Добрина Икономова, Людмила Козарева, Еделина Кънева, Деница Шопова, Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Румен Григоров, Христо Сарафов, Богомил Спиров, Георги Ханджиев,оркестър, хор и балет на Музикалния театър