Начало Хороскоп Стрелец

Стрелец

Годишен хороскоп СТРЕЛЕЦ 2017

 

624-300-strelec-zodiia-znak-zodiakalen-horoskop

2017-а ще бъде година на растеж, но за вас това нарастване ще се осъществява бавно и не без да се наложи да се поддадете на някои предизвикателства.

За разлика от други години, когато сте се разпилявали по много направления, сега това просто няма как да се случи – обстоятелствата ще ви подтикват (а в някои случаи дори ще ви принуждават) да обърнете внимание на най-важното за настоящия момент и да полагате по-големи усилия.

Присъща за хората от вашия знак е чертата да си поставяте конкретна цел и да се целите в нея, но ще трябва да усъвършенствате тези свои умения. Недейте да се примервате в няколко мишени и се заредете се търпение – може да се наложи да стреляте много пъти докато улучите десетката.

През 2017 година ще се убедите, че осъществяването на мечтите не е само празник, а върви ръка за ръка с нови отговорности. Например, възможно е в бизнеса си да реализирате някаква своя идея, но заради новите ви начинания от вас да се иска да се трудите повече или да се усъвършенствате личностно и професионално.

Или е възможно да ви се роди дете и да откриете, че новата ви роля изисква жертви, за които преди не сте си давали ясна сметка, че трябва да правите. Хубавото обаче е, че преживяванията ви ще ви направят по-опитни и ще изпратите 2017-а по-зрели и по-отговорни – към околните, но най-вече към себе си.

Освен това през тази година за вас ще бъде в сила поговорката „Каквото посееш, това ще пожънеш“, което означава, че ще трябва да се изправите срещу последствията от предишни свои действия и решения, да си направите равносметка за грешките, които сте допуснали, и, съответно, ако е възможно, да направите корекция.

Не избягвайте да се въвличате в трудни ситуации и взаимоотношения – именно чрез тях ще научите най-много за себе си, а и през тази година ще имате шанс да намерите нови и нестандартни решения на проблеми от миналото. Ако не го направите, има вероятност след време отново да попаднете в подобно положение, тъй като, ако не вземете изпита, съдбата ще ви прати на поправка.

Ще преминете по-леко през годината, ако сте търпеливи, организирани и последователни и в същото време изпробвате нови подходи в работата и във взаимоотношенията с околните. Една от основните ви задачи ще бъде да потърсите баланс между визията ви за нещата и реалността.