Начало Хороскоп Телец

Телец

Годишен хороскоп ТЕЛЕЦ 2017

624-300-zodiia-horoskop-zodiakalen-znak

2017-а ще бъде година на стабилизация за вас: ще имате възможност да изградите здрава основа, върху която да стъпите в бъдеще. По-нататък – през 2018 и 2019 година – ви очакват внезапни и неочаквани промени. Ако се случват промени, едва ли вие ще ги инициирате – най-вероятно ще трябва да се съобразявате с тях.

Използвайте следващите дванадесет месеца, за да си изясните какво искате от живота си, за какво ви бива, а също така и да развивате вродените си дарби и способности, които биха могли да ви бъдат полезни. Също както през 2016-а, и сега във ваша полза ще бъде да наблегнете на творческите начинания.

Това не означава непременно да пеете или да рисувате, а да развиете талантите си, да се занимавате с дейности, в които бихте могли да вложите частица от себе си, и най-важното – да изпитвате удоволствие от работата. Не се питайте дали една дейност ще ви носи пари или не – точно сега по-важна ще бъде не финансовата страна, а удовлетворението от труда. А и нищо чудно в следващите години онова, което сега е ваше хоби, да започне да ви носи пари.

Изобщо, не поставяйте парите и материалната сигурност пред удовлетворението си от работата – този урок е труден за много от вас, но ако парите са ваша самоцел, нищо чудно да зациклите на едно място.

2017 година е особено подходяща да направите подобрения във всекидневния си начин на живот – например да започнете да спортувате или да се откажете от вреден навик. Тези промени ще се отразят положително и на здравословното ви състояние.