Начало Препоръчани Иво Петров отново спечели тенис турнира Court Inn Tennis challenge

Иво Петров отново спечели тенис турнира Court Inn Tennis challenge

СПОДЕЛИ
COURT INN TENNIS CHALLENGE 2019

Завърши тенис турнирът Court Inn Tennis challenge. Новият-стар шампион се казва Иво Петров

В неделя, за поредна година, успешно приключи тенис турнирът за аматьори court Inn Tennis Challenge.

Във финалния мач Иво Петров победи Кристин Кроснаров с резултат 4:1, 4:1, като за поредна година спечели турнира, оставяйки непобеден.

На трето място завършиха състезателите Илия Новаков и Петър Петров, които съответно отстъпиха от Иво Петров и Кристин Кроснаров.

„Благодаря на организаторите и спонсорите на турнира, на всички участници, и разбира се на публиката. Участвам в различни аматьорски турнира в България, но Court Inn Tennis Challenge е винаги приоритетен за мен.  Няма такъв подобен турнир в България с такава парична награда“ бяха обобщаващите думи на шампиона.

Тази година организатори на турнира бяха КЛА „Оборище“ и Джесика Инвест ООД. Турнира получи съдействие от община Панагюрище и Оптикоелектрон Груп АД, а генерален спонсор бе пазарджишката „Инфофест“ ЕООД и играните й зали под марката Largo.

Спонсори на турнира бяха още „Асарел-Медет“ АД „Завода за Оптика“ АД, „Бунай“ АД, „Огнена хризантема“ ООД и „Клип Щанц“ ООД.

И тази година полуфиналните мачове и финала бяха обслужвани от деца, които гонеха, събираха и подаваха тенис топките по време на игра.

През 2019 година много от състезателите отчетоха факта, че през трите състезателни дни, публиката е била най-много от проведените всички до момента състезания през годините.

За следващата 2020 година, организаторите споделиха, че още от тази седмица започват подготовка за привличане на повече участници извън Панагюрище, за да успеят през следващата година турнира да стане още по-конкурентен и оспорван.