Начало Развлечение Комедия, анимация и мюзикъл гледаме в панагюрското кино

Комедия, анимация и мюзикъл гледаме в панагюрското кино

СПОДЕЛИ

ПИЧ, КЪДЕ Е БАЩА ТИ? – 2D Премиера

Жанр: Комедия

Държава: САЩ

В ролите:Ед Хелмс, Глен Клоуз, Кристофър Уокън, Джей Кей Симънс, Винг Реймс, Тери Брадшоу, Кейти Ейсълтън, Оуен Уилсън, Чейс Стивън Андерсън, Райн Картрайт

Дата:17.01.2018 г. (сряда)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:5,00 лв.

Кайл (Оуен Уилсън) и Питър (Ед Хелмс) Рейнолдс са отчуждени братя близнаци, пълни противоположности, отгледани от доста ексцентрична и свободомислеща майка (Глен Клоус). Тя цял живот ги е залъгвала, че баща им е починал, когато са били малки, който факт до голяма степен определя пътя в живота им и тяхната индивидуалност.

Когато случайно научават за лъжата, те в шок също разбират, че заради дивите си младежки години майка им не е сигурна кой всъщност е генетичният им баща. В търсене на истината, на себе си и своите корени, те тръгват на шеметно пътешествие из цяла Америка. Но по пътя няма ли да разберат повече, отколкото са искали?

 

ШАНТАВО СЕМЕЙСТВО – 3D Премиера

Жанр: Анимация, Детски

Държава:Германия, Великобритания

Дата:20.01.2018 г. (събота)

Час: 16:30 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

 За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

 За лица над 18 години – 5,00 лв.

Семейство Уишбоунс далеч не са обикновеното щастливо семейство. Мама, Ема, притежава книжарница, която е потънала в дългове, таткото, Франк, е сериозно претрупан с работа и страда под натиска на тираничния си шеф, дъщерята, Фей е самоуверена тийнейджърка, витаеща в облаците с първото си гимназиално влюбване, и синът- гений Макс, който е тормозен в училище. И разбира се това не е всичко – на костюмено парти зла вещица на име Баба Яга ги превръща в чудовища! Ема става вампир, Франк се превръща в чудовището Франкенщайн, Фей в мумия, а Макс във върколак. Заедно това семейство това шантаво семейство трябва да преследва вещицата до средата на земното кълбо, за да развали проклятието. През това интригуващо приключение, Семейство Уишбоунс се забъркват в неприятности с истински чудовища, като неустоимият и чаровен граф Дракула, който изповядва своята безкрайна и неумираща любов към Ема. Е, пътят към семейното щастие е пълен с клопки и резки завои, или по-скоро остри зъби ….

 

НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ШОУМЕН2D Премиера

Жанр: Драма, Мюзикъл, Биографичен

Държава: САЩ

В ролите:  Зак Ефрон, Ребека Фъргюсън, Мишел Уилямс, Хю Джакман

Дата:20.01.2018 г. (събота)

Час: 19:00 часа

Дата:24.01.2018 г. (сряда)

Час: 18:45 часа

Цена на билета:5,00 лв.

 

„Всеки от нас е специален и никой не прилича на друг.“

Влезте и се потопете… в омагьосващото въображение на един човек, чийто стремеж е да докаже, че животът може да е най-вълнуващото от всички шоута. Вдъхновена от легендата и амбициите на несравнимия американски импресарио и поп-културен феномен Ф.Т. Барнъм, тази шеметна история в стил „бедняка милионер“ е за смел мечтател, който се издига от нулата, за да докаже, че всяка мечта може да се превърне в реалност и че дори и най-незабележителният човек е в състояние да напише своята удивителна история, достойна за шоу от световна класа.

Австралийският режисьор Майкъл Грейси отбелязва своя дебют в киното с Най-великият шоумен, история в неподражаемия стил на Барнъм, която ни отвежда в една приказна реалност, изпълнена със заразителни поп мелодии, взривяващи танци и превръщаща се в истински празник на преобразяващата сила на забавлението, любовта и вярата в собствените възможности. Грейси смесва оригинални песни от носителите на „Оскар“ Бендж Пасек и Джъстин Пол (La La Land) с невероятно талантливия актьорски състав, начело с номинирания за „Оскар“ Хю Джакман, за да даде възможност на публиката да стане свидетел на зараждането на масовите забавления и мега звездите на 70-те години, но не на 20-ти, а на 19-ти век… В резултат ще може да се потопите в наскоро електрифицирания свят на Америка от Златната ера след края на Гражданската война, през погледа на зараждащата се поп култура.