Начало Препоръчани Лекоатлетите от КЛА Оборище с достойно представяне в две състезания

Лекоатлетите от КЛА Оборище с достойно представяне в две състезания

СПОДЕЛИ

В събота, 22 септември, се проведоха две лекоатлетически състезания: пробег на язовир Батак /5,10 20 И 42 КМ/ в чест на празника и държавен крос в град Койнаре, част от спортния календар на БФЛА.

КЛА Оборище се включи и в двете спортни прояви. При девойките Ивон Гърбешкова завоюва златно отличие на 5 км пробег на язовир Батак. Деяна Шопова взе среброто, а Цветомира Фандъкова – бронза.

При юношите на 5 км дистанция Георги Огорялков се окичи със сребро. При най-малките участници Иван Сейменов, Илиян Пиронков и Иван Кузманов успяха да влязат в призовата шестица.

При огромна конкуренция и отлична организация протече държавният крос в Койнаре, където се събраха най-добрите бегачи в страната. В състезанието КЛА Оборище участва с най-подготвените при момчетата набор 2007, 2008 и 2009. Марин Раленеков успя да се класира на престижното предвид възрастта му 4 място, за което заслужава адмирации. При младшата възраст Иван Иванов отстъпи само на шампиона на писта на 2000 м. с препятствия и 1500м. Еркан Низам от Хебър – Варна и завоюва сребърно отличие на 3000 м. При старшата възраст Ралица Караколева и Даниел Немски станаха пети. Всички класирали се получиха предметни и парични награди, както и почетни грамоти и тениски.

УС на КЛА Оборище с треньор Катя Кроснарова изказват огромната си благодарност към Емануил Раленеков, който подпомогна финансово участието на отбора ни в проявата.