Начало Любопитно Спектакълът „Паника в хотела“ в Стрелча

Спектакълът „Паника в хотела“ в Стрелча

Билети ще се продават в читалището.

113
0
СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

Спектакълът „Паника в хотела“ ще представят на 26 ти септември, сряда, от 19:30 часа , в читалище “ Просвещение“ в Стрелча.

Автор на пиесата е Рей Куни, в изпълнение на трупата на Театър „Гео Милев“ от град Стара Загора.

Организаторите на събитието обещават два часа гарантирано веселие. Билети се продават в читалището, а цената им е 7 лв.
ПАНИКА В ХОТЕЛА
В РОЛИТЕ:Христофор Недков, Стефан Делев, Илчо Димитров
Илина Илиева, Велин Величков, Иван Калошев
Стефан Борисов, Светла Тодорова, Мария Пенчева

Началникът на кабинета на английския премиер решава по време на нощно заседание да си уреди любовна афера в съседния хотел. Съдбата, обаче му е приготвила безброй неприятни изненади. Разкриването на тази „невинна“ фриволност застрашава не само личния му живот, но може да предизвика политически скандал и правителството да падне! Положението излиза извън контрол, настъпва тотална паника, в която се включват любовници, ревниви съпрузи, подозрителен персонал на хотела и неидентифициран ТРУП!!!

 Това накратко е сюжетът на тази брилянтна комедия. Старозагорският театър вече срещна зрителите с две други комедии на семейният тандем Рей и Майкъл Куни – „Далавера за леваци“ и „Голямото надлъгване“ се радваха на голям зрителски интерес и дълъг живот. Но сега мерникът на сатиричното жило е насочен към моралния облик на управляващата класа. Авторът поставя героите си в невероятни комични ситуации и с неподражаем хумор се надсмива над самозабравилите се политици.

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/