Начало Бизнес Мениджърът в Оптикоелектрон груп Соня Славкова с приветствие към учениците на Професионалната...

Мениджърът в Оптикоелектрон груп Соня Славкова с приветствие към учениците на Професионалната гимназия

СПОДЕЛИ
Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище откри празнично новата учебна година.
Приветствие към учениците отправи и мениджър „Експорт и логистика“ в Оптикоелектрон груп Соня Славкова, която пожела на децата здраве и успешна учебна година.
„15 години бях учител в това училище затова го чувствам този празник много близко до мен и до сърцето ми. Искам да ви пожелая да бъдете много здрави, да приемате знанията с хъс и упоритост, да търсите нови знания. Вярвайте, че ще ги намерите. Бъдете винаги напористи и амбициозни. Ние от Оптикоелектрон сме отворили вратите си за вас още преди 8г. и приемаме ученици за дуално обучение по няколко специалности. Успех! На добър час.“
С тези думи се обърна към гимназистите Соня Славкова. Тя връчи на директора на гимназията инж. Лушка Апостолова и поздравителен адрес от името на инж. Иван Гарчев, изпълнителен директор на Оптикоелектрон Груп.
Соня Славкова се обърна специално към новият помощник учител по английски език Нимра Зубайр, която е в Панагюрище по програма „Фулбрайт“, с подкрепата на „Асарел-Медет“АД, фондация „Лъчезар Цоцорков“ и „Оптикоелектрон Груп“АД. Младата преподавателка е само на 24 г. Тя има бакалавърска степен по политически науки и магистърска степен по публична администрация от Университета на Хюстън, Тексас.