Начало Спорт Младшата на „Пан-Волей“ спечели Втория открит волейболен турнир в Панагюрище (ВИДЕО)

Младшата на „Пан-Волей“ спечели Втория открит волейболен турнир в Панагюрище (ВИДЕО)

123
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

vol

Юношите младша възраст на „Пан-Волей“ заеха първо място, с две победи и нито една загуба загуба, във Втория открит волейболен турнир, който се проведе днес, 28 май, в спортната зала „Арена Асарел“.

В рамките на няколко часа, сили премериха домакините от ВК „Пан-Волей“ и гостите от ВК„Металик“(Сопот) и ВК„Пирдоп“.Срещите се играха по системата „всеки срещу всеки“.

vol

„Пан-Волей“ надви тима на „Пирдоп“ с 3:1 гейма, след което разгроми сопотчани с 3:0 гейма.

Срещата между ВК„Металик“(Сопот) и ВК„Пирдоп“ завърши с победа за тима на Придоп с 3:1 гейма.

vol

След края на турнира бяха връчени купите за първо, второ и трето място, както и индивидуални награди. Призът „Най- добър разпределител“ получи Николай Иванов от ВК „Пирдоп“. За „Най – добър диагонал на разпределителя“ бе избран панагюрският волейболист Цветан Кузманов. „Най-добро либеро“ стана Калоян Калчев от ВК „Металик“. Наградата за „Най-добър посрещач“ отиде при Кристиян Стефанов от ВК „Пирдоп“, а панагюрецът  Александър Борисов стана „Най-добър централен блокировач“. Призът за „Най-полезен състезател“ бе за Николай Велков от ВК „Металик“.

vol

Треньорът на тима Росица Ангелкова написа във Фейсбук профила си:

„Благодаря Ви момчета за днешният празник,благодаря на всички които дадоха всичко от себе си,за да има и музика,и светлинно табло,и на съдиите и не на последно место на г- н Стоян Василев, който „ври и кипи“ със всички проблеми на Клуба. 
ВК“ПАН-ВОЛЕЙ благодари и на всички спонсори който ни подкрепят и дават възможност на вече повече от 100 деца да тренират активно и да се докоснат до магията ВОЛЕЙБОЛ.“