Начало Общество На официална церемония откриха асансьора в ДКЦ

На официална церемония откриха асансьора в ДКЦ

СПОДЕЛИ

Ръководството на община Панагюрище, медицинският персонал на „ДКЦ 1 – Панагюрище“ ЕООД, Инициативен комитет, представители на Дом за възрастни хора с увреждания „Св.Св. Козма и Дамян“, Женско дружество „Райна Княгиня“, общински съветници и много граждани вчера бяха част от официалната церемония по откриването на новоизградената асансьорна уредба в сградата на бившата поликлиника.

Тържественото откриване започна с водосвет, отслужен от отец Петър.

Своята благодарност към кметския екип отправиха бъдещите ползватели на асансьора. На свой ред кметът Белишки благодари на всички, които в последните няколко години са били ангажирани с проблема и са работили усилено за неговото решаване. Той отбеляза, че заслугата за реализирането на проекта е изцяло на Инициативния комитет, сформиран от покойния вече Ангел Гръблев.

„Днес ние трябва да бъдем обединени и сплотени около идеите, които са значими за цялото общество. Реализацията на този обществено полезен проект на общината е част от социално отговорната политика и поетите от кметския екип ангажименти към жителите на града. По този начин ние изпълнихме нашия човешки дълг. Показахме, че при наличие на малко усилия, воля и желание постигането на целите е възможно.“ – допълни Белишки.

Лентата прерязаха кметът на общината Никола Белишки, управителят на „ДКЦ 1 – Панагюрище“ ЕООД д-р Делибашева и д-р Бояджиев – представител на Инициативен комитет.