Начало Развлечение Най-обичаната поп фолк певица – Галена, гостува в Diamond Club този петък

Най-обичаната поп фолк певица – Галена, гостува в Diamond Club този петък

251
1
СПОДЕЛИ

galenaНай-обичаната поп фолк певица- Галена, ще пее в този петък в Diamond Club. За повече информация и резервации можете да звъните да добре познатия ви телефон 0876 101 101

Партито и щурият купон са гарантирани от изпълнителката, която освен с прекрасния си глас и хитови песни е известна и с това, че често променя визията си.

2014 се оказва доста добра година за Галена. В началото на 2014 се появяват руски кавъри на песните й „Много ми отиваш“ и „Дай ми“. През лятото излиза гръцки кавър на „Кой“, а през есента сръбски кавър на „Хавана Тропикана“. През годината Галена успява да реализира още 3 колекции за „Beyond“, като дрехите, често се обличани от нейни колежки за клипове и участия. На 25 април излиза първата самостоятелна песен на Галена за 2014 г. — „Точно никога“, придружена с „Интернет версия“. Песента не се излъчва по телевизията. На 14 юли се появява първата съвместна песен на Галена с Живко Микс „Хавана Тропикана“. Песента се превръща в исински хит, само за няколко часа, а само за 28 дни в официалния канал на телевизия „Планета“ в youtube има над 2 милиона гледания. В края на същия месец представя първата си англо-езична песен и клип към нея „Body Language“. През есента излиза втория дует с Фики „Боже, прости“, чиято видео премиера е на 13 октомври, те поставят нов рекорд в „PlanetaOfficial“, като само за 20 дни песента им има над 2 милиона гледания. Освен „Боже, прости“, Галена успяа да реализира и друг дует с Фейди „Habibi“. Макар и не официален дует, песента се превръща в хит само за няколко дни.


1 КОМЕНТАР