Начало Политика Николай Воденичаров положи клетва

Николай Воденичаров положи клетва

СПОДЕЛИ

Вчера, преди началото на редовното заседание на Общинския съвет, се състоя церемонията по втъпването в длъжност на новото попълнение в редиците на групата "За свободна община" – Николай Воденичаров. Припомняме, че той влиза като следващ в листата на "Единна народна партия", на мястото на Лука Ангелов, който подаде оставка поради здравословни причини. След излизането му от редиците на местната власт, председател на групата съветници става Надежда Пърлева.

Решението на Местната избирателна комисия за влизането на Николай Воденичаров в състава на местния парламент бе оповестено вчера от председателката на комисията адвокат Цветана Чопаринова. След това Воденичаров положи клетва.

Николай Воденичаров е на 38 години, семеен с две деца. Работи в частният сектор и е спортна натура. В свободното си време се занимава активно с футбол и е член на Общото събрание на Футболен клуб „Оборище-Панагюрище”. Той е играчът с най-дълга спортна кариера в клуба – 27 години. В момента играе за Футболен клуб „Сарая”. Занимава се и с други видове спорт.

Очаква се днес на редовното заседание на Общински съвет да бъде утвърдено предложението на групата Общински съветници „ЗА СВОБОДНА ОБЩИНА” за промяна в състава на постоянните комисии на основание чл.16,ал.1, т.1 и във връзка с чл.35,ал.2,и чл.37,ал.1 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с Общинската администрация, а именно: