Начало Политика Общинската структура на ГЕРБ излъчи трима кандидат-депутати

Общинската структура на ГЕРБ излъчи трима кандидат-депутати

СПОДЕЛИ

Трима кандидат – депутати излъчи общинската структура на ГЕРБ, след вчерашното си събрание. Христо Калоянов, Нено Костурков и Стефан Мирев са номинираните  за листата на ГЕРБ в Пазарджик.

С най-голяма подкрепа – от 51 гласа, е Христо Калоянов. По 43 гласа събраха Нено Костурков и Стефан Мирев.

 

Христо Калоянов е на 46 години, общински съветник от ГЕРБ, с дипломи за две висши образования – електроинженер и "Публична администрация", женен, с две дъщери.

 

Нено Костурков е собственик на транспортна фирма, съосновател на ГЕРБ-Панагюрище и в продължение на две години бе общински съветник.

Стефан Мирев е на 27 години, председател на младежката структура на ГЕРБ, с юридическо образование – работи като юристконсулт към Държавните горски стопанства в Пазарджик и Панагюрище.

Гост на вчерашното заседание бе областният управител и областен координатор на ГЕРБ д-р Дончо Баксанов. Пред него панагюрци дадоха заявка за челно място в листата, предвид факта, че на няколко поредни избори панагюрска община е с найдобри резултати, а местната структура се ползва с доверието и подкрепата на избирателите.

Окончателното подреждане на листите ще стане след  решение на Изпълнителната комисия.

Сред неофициално коментираните за челните места са досегашния депутат и председател на общинската структура Гинче Караминова и  самият губернатор д-р Дончо Баксанов.