Начало Бизнес „Оптикоелектрон“ се връща с успех от изложението в Париж

„Оптикоелектрон“ се връща с успех от изложението в Париж

СПОДЕЛИ

В сайта за български и международни военни новини BulgarianMilitary.com панагюрското дружество „Оптикоелектрон Груп“ АД е представено с подробен репортаж за изминалото международно изложение за отбрана – Eurosatory 2018 в Париж.
„Можем да потвърдим, че тази година френското изложение се очертава най-успешното за нас. Всеки път присъстваме на Eurosatory и всеки път има интерес към продуктите ни, но през изминалите пет дни отчетохме най-големият успех за Оптикоелектрон през последните години“ – са думите на изпълнителният директор инж. Иван Гарчев.
Боян Гарчев, директор Международни пазари в „Оптикоелектрон Груп“,споделя: „През последните години успяхме да инвестираме няколко милиона евро в нови технологии и производство. Последният пример е специализираният цех за инфрачервена техника. Подобрявайки качеството, гарантираме трайно присъствие на този пазар. А доказателство за думите са, че нашите настоящи партньори продължават да работя с Оптикоелектрон“
Оптикоелектрон е бил представен от петима свои служители и става ясно, че през изминалите пет дни панагюрският производител е успял да реализира десетки срещи с представители от цял свят.
Според инж. Иван Гарчев, през последните години качеството на продукцията от
Оптикоелектрон е подобрена значително и това се вижда като реален резултат в дружеството през последните години.
Припомняме, че Оптикоелектрон развива силна кадрова политика и освен участия на някои кариерни изложения през годината, ежегодно назначават нови служители и специалисти.