Начало Общество Организират благотворителен базар в подкрепа на Стефан Скачков

Организират благотворителен базар в подкрепа на Стефан Скачков

СПОДЕЛИ

Панагюрци откликнаха на зова за помощ на Стефан Скачков, който се нуждае от подкрепа, за да събере средствата, необходими за бъбречна трансплантация.

Във фейсбук е създадена специална страница Да подадем ръка на Стефан!, в която за ден се събраха над 700 души.

В групата всеки, който иска да помогне, би могъл да продаде или да обяви на търг предмет или услуга, като идеята е средствата от продажбите да са за благородната кауза да се подпомогне лечението на един млад човек.

Създател на страницата е панагюрката Николета Реджова, ето какво написа тя:

Скъпи приятели,
стартираме благотворителен базар за Стефан той се нуждае от нашата подкрепа.Средствата,които са необходими за лечението са 24000 евро+ престоя в болничното заведение
„Gaziosmanpaşa Hastanesi“ | Истанбул, Турция общо около 31000 евро !
Всеки, който иска да участва, може още сега да снима и публикува тук за продаване това, което е решил да дари, като напише цена. Може да се продава всичко,каквото решите,че за вас не е нужно,но може да е желано от друг. Сувенири,играчки,книги,дрехи,бижута и мн.др.
Дарителя пуска с начална цена това което продава и обявява начало и край на търга.Нужно е да се качи снимка на платежно,че парите са преведени по дарителската сметка на Стефан.След това продаващият и купуващият се разбират на лични съобщения за адрес и начин на изпращане.Разходите по изпращане на закупената вещ са за сметка на купувача.Вашата покупка се изпраща от човекът, който е направил публикацията. Можете да дарявате всичко, стига то да е запазено и годно за продажба.
Всеки,който иска,може да зарадва себе си или свой близък с подарък от базара и така ще дари надежда за Стефан!
Моля Ви споделете с вашите приятели нашата инициатива.

В страницата вече вървят търгове на дрехи, бижута, ръчно изработени предмети, снимка на Панагюрище, а фирма, извършваща услугата пътна помощ обяви, че от днес до неделя ще работи в помощ на Стефан.

А ето и личната дарителска сметка на името на Стефан Илиев Скачков
BG94RZBB91551011638540
BIC RZBBBGSF