Начало Общество От днес WakeUp!Fest събира за шеста поредна година преследвачи на мечти

От днес WakeUp!Fest събира за шеста поредна година преследвачи на мечти

СПОДЕЛИ
restorant

festival_1854

За шеста поредна година край Пловдив се провежда фестивалът „WakeЪп! България“. Днес и следващите три дни боровата горичка над град Куклен ще събере над 3000 посетители.

Тази вечер фестът ще бъде открит на „Айляшката сцена“ от „SKILL“ и Иван Марковски (гайда) с проекта „Българи“, последвани от виртуозите „Balkan kHans“, а завършекът на живата сцена ще сътворят „Метаформоза“ с експериментален джаз проект.

През следващите дни на Главната сцена и на сцена „Сфера“ ще забият много музиканти от България, Македония и Гърция, включително и едно немско-австрийско дуо. Съботната вечер ще бъде белязана от неповторимите Теодосий Спасов и Иван Шопов.

Успоредно с музикалните изненади за гостите на фестивала, организаторите са подготвили 3-дневна програма с лекции, посветени на алтернативния начин на живот, а десетките работилници ще се заемат със задачата да демонстрират и научат желаещите на тънкостите в своята сфера.

Специално за малките посетители на фестивала, WakeЪп! отборът е запланувал обособена детска зона с куп занимания и забавления през всички дни на горското преживяване. Фестивалната зона ще се радва на своите тихи къмпинг зони, душове с топла вода, разнообразна кухня и дебели сенки.

feautured2-600x330

Докато в ежедневието не можем да сме изцяло себе си заради безкрайното разделение от политика, религия и общество, WakeЪп! България създава почва за израстване на колективно съзнание. Преживяването на фестивала обогатява заради това, че на едно място се срещат култури и алтернативни начини на живот, които по принцип не се смесват.

Основната идея на феста е да събере за няколко дни в планините хиляди преследвачи на мечтите, които да заживеят заедно сред природата и под звездите.

Нека изживеем заедно и това WakeЪп! ЕДИНеНИЕ, приканват организаторите.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА:

2016-wakeup-guide2